Melekozge Ben kusadasinnda yaşıyorum bu ikinci gebeliğim ilk gebeliğimde de Esat beye gidiyordum şimdide tavsiye ederim Esat Çalık söke de 🙂
birminikkizannesi Melekozge Esat beye bende gidecektim ta ki hakkında söylenenleri duyana kadar 🤦🏼♀️
Nurmer_ birminikkizannesi merhaba, doğum yaptınız sanırım. Doğumunuza kim girdi acaba? Korcan hanımdan Memnun muydunuz? Nasıl oldu doğumunuz?
birminikkizannesi Melekozge doğumuna bir hafta kalan bir kadının bebeğinin ölü olduğunu farketmeyip kadını normal bir şekilde muayene edip her şey normal deyip eve göndermiş
Merveakinnn Merhaba, bende engin Tolgay beye gidiyorum. Şuan yeni muayene açtı. Devam ediyorum memnunum
Melekozge birminikkizannesi kadın bebeğin hareketlerini anlamamis mi acaba hareketsiz olmalarıni vs . Üzücü bir durum rabbim kimseyi evlat acısı yaşatmasın
birminikkizannesi Merveakinnn çok soru soruyormuş gibi olucam ama doğum ücreti ne kadarmış şu an ona göre bende gitmeyi düşünüyorum
Merveakinnn birminikkizannesi ücreti hakkında bilgim yok maalesef. Ancak gözde hastanesi ile anlaşmalı. Hem hastaneye hem doktora ayrı doğum parası verilecek
Hatice-Beer ladyax cok teşekkür ederim tavsiye için bu soruyu sorduktan 1 gun sonra düşük yaptım üstüne kürtaj oldum ama iyi bir doktor arayısındayım iyi kontrol etmiyor bir cok doktor