NuseybeNurrnsoy vücuduna bu kadar önem veriyorsun karnındakini niye yaptın doğmamış çocuğun ne suçu var ona sitem yapıyorsun vucun bozuldu diye o İnan ne kadar masum ve günahsız bu kadar önemliyse vücudun git taşıcı anne bul kendin doğurma yazık.inan bende çocuk yapmadan önce vücudum bozulacak diye üzülüyordum emzirirken göğüslerim sarkıcak diye korkuyordum kalçalarım büyücek diye kilo alıcam diye çaldırıyordum aynı senin kafadaydım ama hamile olduğumu öğrenince hiç biri umrumda olmadı çok mü önemli vucudun Doğumdan sonra zayıflarsın en azından benim kadar kilo anlamışsın eşim dönüp bana kilo alıyorsun dikkat et dediğinde ne yapım millet gibi yemiyim vücudum bozulmasın diye bebenimdemi bebeğim gelişmesin diyince sustu kaldı ve kusura bakma Doğumdan sonra zayıflarım eski halime dönerim sende dönersin ya otur evladım sağlıklı olsun diye dua et yada git yeme içme kilo almazsın çatlamaz vücudun ama bebeğinde gelişmez ister kız bana ister seni ilgilendirmez de doğurunca misler gibi zayıflarsın ve çatlak kıremileri var bi dünya insan kulanıyor ve faydasını gördü onlarla düzelir vücudun.ama bebeğin sağlıklı olmazsa ne yap bilirsin İnan ozaman canın daha çok yanar karar senin ama o günahsız bir Bebek ona isyan etme günahtır.benim bebeğimi kimse istemiyor aldırmadı daha diye soruyorlar belki senin böyle demen bu kadar zoruma gitti kusura bakma lütfen bebeğinin sağlıklı olması için otur dua et