Kızlar robotum var ama supurge için yeterli kalmıyor koltuklar veya başka şeyler için. Elektrikli süpürge arayışındayım Dyson cok pahalı ama ona yakın uygun fiyatli olan var memnun kalıp ?
Elektrik süpürgesi ?
Fantom dik süpürge tek geçerim çekim gücü inanılmaz güzel benimde bir robotum var birde dik süpürgem var gayet yeterli oluyor ☺️
Karcher kullanıyorum ve çok memnunum 🌸
Phılıps kullanıyorum maratonun bi alt modeli gayet güzel çok memnunum Fc9333 mü neydi modeli öyle bileydi
bosch ultimate serie 8 kullaniyorum, inanilmaz memnunum sarjinin gidisinden, hafifliginden, parcalarindan, cekim gucunden. kesinlikle oneririm, detayli bilgi almak isterseniz de sormaniz yeterli ❤️
Dik süpürgeye ek olarak detaylı süpürme için philips marathon kullanıyorum, çok memnunum 🪴
AselinAnnesi12 Fantom hangi modeli peki
Schafer dik süpürge ve Philips in süpürgesini kullanıyorum ama tam markasını hatırlamıyorum çok memnunum çok iyi çekiyor
Robotum var kablosuz süpürgem var ama ikiside yetersiz dip bucak temizlik için yeni Karcher kablolu aldım çok güzel hafif kablosuda uzun çekim gücü harika gerçek temizlik yaptığımı anlıyorum bu süpürgeyle fiyatıda çok uygun kalitesine göre tavsiye ederim
AselinAnnesi12 ay ben de fantom dik süpürge kullanıyorum, pratik ve rahat. Tek sıkıntı çok ses çıkarıyor. Çekim gücü çok iyi. Fiyat olarak da uygun