Serap-asel Rwerdst ınsallah işe yarar valla ya gündüz hiç uyumuyo bugün gecede uyumadı mahvoldu çocuk nekadar bız gazını çıkarmaya calıssakta nekadar cıkarabılyoruz meçhul
_Pinar_03 Serap-asel size tavsiyem akşam 3 4 gibi verin. Gaz sabahtan birikiyor 5 gibi başlıyor bebekleri rahatsiz etmeye. Benimki öyleydi yani sizde takip edin bebeginizi 1 saat önceden verin
Hlybkr Serap-asel bio gaia diye bi damla var biz onu kullandık çok iyi geldi. Bebeğim 1 buçuk aylık gaz problemimiz yok gibi nerdeyse
_Pinar_03 Serap-asel 1 aylikti sanırım. Birde tecrubesizdim gazı olduğunu sonradan anladım. Cidden gaz mafediyor bebekleri
kadertugrul7 Serap-asel biz bioagia ve zinco kullandik aman aman etkisini görmedim en son metsil denedik onun etkisini baya gördük 15 günlüktü oglum gaz sancısı ortaya ciktiginda
Serap-asel kadertugrul7 çok zor ya valla uyumuyo hiç ya memede uyuyo yerıne Bıraktığım an bas bas bağırıyor
Aysenur-2019 Maflor plus ve nurse harveys kullandık ikiside iyi geldi bize bide YouTube da gaz masajı var onu yapıncada pat pat cıkarıyor bebegim 15-20 günlükken yapmaya başlamıştık çok etkili
kadertugrul7 Serap-asel bizim kolikti 6 ay çektik cok iyi anliyorum sizi cok zor bol bol duş aldırın karnına masaj yapin sicak suda oda rahatlıyor biraz
Aysenur-2019 Serap-asel https://ty.gl/asfndrwud9 Nurse Harvey’s Gaz Giderici Damla 20 ml https://www.hepsiburada.com/nurse-harveys-gaz-giderici-damla-20-ml-p-HBV0000018FFR?magaza=Mutlu+Fiyatlar&url_src=ios-product-detail
Serap-asel kadertugrul7 ınsallah memeden kopabılır ne uyku uyuyabılıyoruz nede bebıs uyuyabiliyor memeden çeksek oda uyumuyo
kadertugrul7 Serap-asel gazi olan bebekler genelde memede uzun sure kaliyor benim oglum emmesede memede durmak istiyordu megerse o sekilde rahatliyormus o yüzden ayrılmak istemiyormuş
kadertugrul7 Serap-asel o uykusuzluk yüzünden ben bir gün icinde 3 kez aynı yemeği unutup yakmıştım annelik cok güzel bir Duygu ama bi o kadar da zor rabbim yardımcımız olsun inşallah 🤲❤️
Serap-asel kadertugrul7 evet çok çok güzel bir duygu ama uykusuz kalınca ınsan bebısede verımlı olamıyoruz