Zehross03 kadertugrul7 ayy maşşallahh herkese böyle doğum nasip olsun doktorda bana öyle dedi kimisi sadece çıkıcağı zaman biraz çeker seninde öyle gibi dedi 🤣
kadertugrul7 Zehross03 amin inşallah ilk doğumum rahatti çok şükür bu minigimde öyle olur inşallah beni zorlamaz
melekmommm Zehross03 canım geçen az kilo almıştı dedin. İki üç günde nasıl bu kadar aldı ? Benimde son haftalarda 100 gr alıyor önceden haftası öndeydi bebeğim endişelendim.
Zehross03 melekmommm evet bende çok şaşırdım 10 gün hiç kilo almamış görünüyordu 3 4 gün sonra tekrar gittm 500 birden almış göründü yanlış değilse tabi makinalar ama bukadarda farkedermiki baya yedim balık yumurta ceviz fındık muz kaşar yüklendim resmen kendimde 3 günde 1 bucuk kg almış görünüyorum almıştır bebiş belki
Zehross03 melekmommm bide pozisyonuyla alakalıda olabiliyo heralde ya bu ölçümler o yüzden çok takılmaya gerek yokmuş bunu anladım aldığı kadar artık
melekmommm Zehross03 aynen valla bende anlamıyorum kefirim muzum meyvem sürekli tıkınıyorum şimdiye kadar çok iyi gidiyordu. Doktor çok takılma diyor ama yinede insan meraklanıyor
Zehross03 sclkmyc yok nerdee suni falan verdilermi sancın varmıydı bide benim 5 cm 2 hafta oldu gerçekten tam
Seyda5834 Yaaa kızlar 34+5 benimde 3cm e yakın açılmam var doğar diye korkuyorum doktorum yatak istirahati yap dedi , sancım var mı tok mu onu da anlamıyorum
Zehross03 Seyda5834 korkma bacııım korkmaa 34+5 ten beri 5 cm ylee bekliyorum 37 oldum daha öyle duruyor sancı yoksa korkma olsa anlarsın belin kasığın ağrır illa
Seyda5834 Zehross03 en azından 37 yi beklesin diye dua ediyorum , işte alt karnım ağrıdı baya bi ara ben hatta ishal oldum sandım çok anlamıyorum ağrıyıp ağrımadığını da , inşallah erkenci davranmaz küçük bey
Zehross03 Seyda5834 açılma olunca ishal gibi sürekli tuvalet geliyor o normal canım bende aynıyım regl sancısı gibi oluuor normal sancı aynı
Seyda5834 Zehross03 bugünde regli olduğumda bacağım ağrırdı onun gibi bacaklarım ağrıyor , yada paranoyak oldum 😂😂😂
Zehross03 GlUysal hadi yaaa suyum geldi benimde az önce ama hala ağrı yok geldim hastaneye yatış yaptılar suni sabah vereceklermiş