Zehross03 Defnesmomy okadar duramaz suniyle çıkartırımmm onu dayanacak gücüm yok pazartesi diycem suni versin artık zaten 36+5 oluyo pazar günü doğmasın doktora bide ekstra mesai ücreti alıyolar 800 tl 🤣 serklajı alıp sonra normal deniyolar aslında
Defnesmomy Zehross03 hpv sebebiyle sezaryenim , haftan ileri zaten 37 sonrası ne zaman isterse gelsin hatta bu hafta bile kilosu iyi cocumunnn keyfi yerinde 😁
Zehross03 Defnesmomy ayy dışarda varmı siğil bendede hpv var ama siğil yapmayan versiyondan rahim ağzında yara yapıyodu içerde yaktırdım şimdi yok normal yapabilirsin dedi doktor yinede korkuyorum bulaşır bişey diye
Defnesmomy Zehross03 siğil vardı yaktirdim ama sen beni baz alma doktor normal yapabilirsin diyorsa yaparsın sorun yok demektir, operasyon geçirdim leep operasyonu serklajida bu yuzden oldum zaten, normal dogum candir yap normali kurtul
Zehross03 Defnesmomy aa anladım canım bende leepe gerek kalmamıştı smear temiz çıkınca ama bikere dondurttum bi kere yaktırdım anca geçti illet inşallah hortlamaz çok zor bi süreç oda kanser oldum diye ağlıyodum bi ara 🤣
Defnesmomy Zehross03 yok yok Allah korusun atlatmışsin zaten ileri tetkike gerek kalmamış şimdilik keyifle bebeğini kucağına alıp güzel günler görme zamanı 🩷
Canseel13 Zehross03 herhangi bir hissiyatın oldu mu acaba canım kasık ağrısı yada nişan gelemsi su gelmesi falan bende 36+6 yım doktor yürüyüşü 1 saat yap sancın gelsin dedi ama alttan muayene olmadım olsam belkide açıklık çıkacak nerden anlayabilirim tavsiyen var mı kalçamda tam orta kısmında ve kasıkta kemik ağrısı gibi hissediyorum 2 gündür
Zehross03 Canseel13 yok bende hiç ağrı belirti sıfırrr hergünde yürüyorum açıklık olsada hemen gelmeyebiliyo yani neker yapıyorum ben
Buket2 38+6 Bnde Perşembe günü gittim sancı çıktı ama açılmam yok yatış önerdi 3 günde dogurursun dediler bende kabul etmedim bir an önce açılsın doğurayım yav bu arada hissetmiyorum sancıyı😂
stoprak Zehross03 akışına bırakın o ne zman istese gelsin, bende de açılma yok sancı az ama güzel kızımın kilosu aldı başını gidiyor. 37+5 teyiz üstelik. Ne zman doğar kaç kilo olur hiç bilmiyorum sağlıkla alalım inşallah
Zehross03 stoprak bi sorun olmadıkça bekliyolar devlette 40 41 i çok şişko olursa sezaryen olur napalım sağlıkla doğsunlarda 🌼
kadertugrul7 Zehross03 rabbim bir avazda kurtarsin inşallah hepimizi bizde bekliyorus gelen Yok direk suni deniycekler bi kaç gün daha bekletip
Zehross03 kadertugrul7 hepimizi bi avazda kurtarsın ama beklemek daha stresli yorucu ben razıyım suniye ne olacaksa olsun bitsin diyorum 😬
kadertugrul7 Zehross03 acilmaniz varmış ya cok sürmez aslinda suni ile sifir açılma ile verildiginde zorlar ben 3cm acilma ile almıştım suniyi az vermislerdi öyle anlattiklari gibi kendime yerlere atmadım çünkü onunda dozu varmış ebe demişti
GlUysal Zehross03 ole birden evde doğuramıyırsun maalesef ben üçüncüye hamileyim ikinci birinciden daha zor doğdu kilo ve cinsiyetle alakalı ama ole 8 cm oldu bebek geldi diye bır olay yok ne yazık ki ben doktorumun yanına normal doğurmucam akın bebegı dayanamıcam diye gittim doktor gel bır muyane edelım dedi ettı bır baktı ki açılmam 8 cm dırek hastana Ege gittik evrak bıle dolduramadık neredeyse yarım saat gibi bir sürede çoktu bebek
Zehross03 GlUysal e ne güzel yarım saatte çıkmış çok beklememişki sancınız varmış sizin öyle açılmanız arttı büyük ihtimalle kimisi sancısızda son anlara kadar gelebiliyomuş doktor öyle dedi korkuyorum o yüzden kaç kiloydu bebiş
Zehross03 kadertugrul7 pazartesi diycem versin zaten yere atmayada razıyım 2 3 saat çekcez artık bu kadar açılmış zaten 🤣 3 cmle kaç saatte doğurmuştunuz suni verilince
kadertugrul7 Zehross03 6 saat sürdü ama 6 saatin 1 saati cektim cekmedim sanciyi yani ara ara geldi hafif hafif son dakikalar çok şiddetlendi ondada 8 cm oldu kafasi gözüktü hemen masaya aldilar
Zehross03 kadertugrul7 ayy maşşallahh herkese böyle doğum nasip olsun doktorda bana öyle dedi kimisi sadece çıkıcağı zaman biraz çeker seninde öyle gibi dedi 🤣