Kubra_enc34 Hadi bakalım güzel anneler doğmuş ve doğacak olan bebişlerinizin burçları nelermiş bakalım benimki balık gözüküyor balık burçları nasıl oluyor acaba 🌟🌸
Aysensrkan Aralık başı ortası gibi görünüyor Yay burcu erkosu 🤣 hiç yay burcu tanıdığım yok nasıl oluyorlar bilen var mııı
Slnrcn Kubra_enc34 benimki akrep olacaktı erken gelince başak oldu. Hatta yükseleni de başak 😃 birazcık ayvayı yemiş olabilirim 😂
LamiyaCetinkaya Kubra_enc34 Oğlum oğlak burcu, Ocak doğumlu. Yine hamileyim, bu da Şubat sonu doğum gözüküyor acele etmezse balık olacak sanırım😍
Fmcsa Kızlarım ikizler ve yengeç 10 gün sonra doğumum var oğlumda terazi burcu olucak Allah nasip ederse.
Hatice--- Kubra_enc34 kızım koç burcu Nisan16 Suan hamileyim nisan ayina denk geliyor 5 ile 10u gibi kendim de nisan 10 doğumluyum 😂
Yoncaasakin Kubra_enc34 oğlum yengeç bu hamileliğimde koç gözüküyor ben balık babamız aslan bütün burçlar olcak evin içinde anladığınız 😁
Kubra_enc34 Yoncaasakin yaa ne güzel 😄 balık burcu çocukları çok merak ediyorum balık anneleri nerelerdesiniz 😄✋