CansuOztomurcuk zlemzcanzl Aynen ben de kıyamıyorum oğluma. 🥺😍 Böyle bir şeymiş demek ki anne olmak. Hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman. 🤲🏼
CansuOztomurcuk deletedmom135 Ben de hurma yemeye başladım. Açılma konusunda da inşallah faydasını görürüz.
Bsrakyc59 zlemzcanzl 38+5 hiçbir belirti yok 😀 ara ara kasılmalardan baska bişey olmuyor. Ne yalancı sancı nede gerceği hiçbişey yok bakalım ne zaman gelecek prenses 🧚♀️
Hatunnn SevdenurTirasci ilk girdigimde hemsire anlatmisti cihaza bagladiginda ekrani bana ceviriyor orda sol tarafi takip ediyorum orda gordum kagida doktorum bakiyor kagitta nasil gosteriliyor grafikte bilmiyorum hic
deletedmom135 Arkadaşım Ankara Zekai tahir de Doğum yaptı 3800 demişti doktor bebek 3400 doğdu normal Doğum olacaktı son anda sezeryana döndü bebek kanala inmediği için
Nur_ zlemzcanzl az önce aynada kendi görüntüme şok oldum karnım bariz aşagı inmiş galiba bizim kız geliyor varmı aranızda karnının asagı indiğinifark eden🤔
Diyetisyen zlemzcanzl bende dün hastanedeydim canım ve nst de sancılarım çıktı düzenli sancılarımın olduğunu ama açıklığımın olmadığını 3 gün yatışını yapalım bir izleyelim dedi bende eve gitmek istediğimi söyledim ama dün eve geldiğimden beri ara ara sancılarım devam ediyor bazen çok hafif bazen şiddetli. Açıklığım yok diye gitmek istemiyorum açıkcası ama doktorum yarın yine gelmemi istedi sabah 9da tekrar gideceğim bakalım ne diyecek merak içindeyim
Almanyagelini zlemzcanzl Bugün benim de kontrolüm vardı, 38+5teyiz, sadece birkaç defa sancım 50 yi gösterdi o kadar 🤦🏻♀️ Oğluşumun pek gelesi yok, hepimizin yavruları hayırlısıyla gelsinler inşallah.
Nazkin zlemzcanzl canim kanalda aylardir agrim var zor idrarimi yapiyorum tolet desen ona gore sancim da var duzenli ama bebis yok daha agrim gelsin ha diyorum saat tutuyorum gelicek galiaba hazir duruyorum sabaha karsi geciyor aksama tekrar basliyor
Armgn 37 hafta Doğum için erken zaten bi belirti beklemeye gerek var mı ki bende 37 ti bitiriyorum benimde hiç bir belirtim Yok daha zaten ufaklar