zlemzcanzl Merhaba biz bugün yine kontroldeydik 37+2 yine doğum belirtisi yok :( Nst de sancımız çıkmadı sevgili kızım kanalada gelmemiş. zaten pek gelmeye niyetide yok gibi. Sezeryan istedim ama doktorumuz 40 a kadar bekleyeceğiz dedi. Sizde durumlar nasıl?
Hatunnn zlemzcanzl ayni bizdede bu kizlar hani biraz erken gelirdi:) nstde en son 80 leri gorduk ama agrim yokk sanci bekliyoruzzz artikk
CansuOztomurcuk zlemzcanzl 37+3 olduk bizde. Haftaya perşembe yine kontrolümüz var. Şimdilik normal doğum gözüküyor. Çatım da dar değilmiş. Sadece üst kemik biraz baskı yapıyor dedi ebe 🙄 Normal doğum olurmuş ama bebişin o zamana kadar fazla kilolu olmaması lazımmış. Çarşamba günü 3125gramdı oğlum. Sancım falan da olmuyor. 40. haftaya kadar beklerse çok mu kilolu olur acaba? 🤔 Normal doğuma uygun olmasaydık sezaryen için gün verecekti. İnşallah sorunsuz şekilde normal doğumla devam ederiz. 🤲🏼🤩
gul-yzk zlemzcanzl 37+4 olduk iki gündür doktor yatışımı istiyor hastaneye oğlum makat gelişle kanalda hiç açılmam yok beklemek istiyoruz ancak bagirsak sistemi çalıştı rahmin iç kısmı çok dar deyip doktor fazla beklemek istemiyor şaştım kaldım ben de yarin yine gideceğim hastaneye bakalım ne olacak 😪
Haticeozturk zlemzcanzl sırt ağrısı ve kaşık ağrısı dışında yok şuan.birsey bende 39 Haftada sezeryan olcam bakalım Allh izin verirse
zlemzcanzl Hatunnn aynen ya etrafımda kiler hep 37-38 de doğurmuş benimkinin bi belirtisi yok. Bugün 80-40 gördük bizde
deletedmom135 CansuOztomurcuk bende seninle aynı durumdayım canım bebeğin kiloları aynı nerdeyse daha çatı muayenem yapılmadı haftaya yapılacak ama bence görünen o ki 40 ı beklerse 4 kiloya yaklaşacaklar
deletedmom135 CansuOztomurcuk hatta bu yüzden meyveyi azalt decavit i haftada ikiye düşür şekerli şeyler Yeme bebek boşa şişmesin normal Doğum şansımız kalsın dedi bakalım 🤔 ne olacak
zlemzcanzl CansuOztomurcuk son haftalarda çok kilo almıyor herhalde. Benim kızda 3100 gr. 3500 dan sonrasından korkuyorum çok kilolu ben doğuramam
CansuOztomurcuk deletedmom135 Ya bende her gün bir ayva, elma, muz tüketiyordum. Kesmek mi lazım yani? 🙄 Bi yandan kıyamıyorum vitaminleri alsın bebeğim diyorum, bi yandan da normal doğumu çok istiyorum. İnşallah bizim için, bebeklerimiz için hayırlı olan olur. 🤲🏼🧿
deletedmom135 CansuOztomurcuk günlük 5 hurma yiyorum bu da şeker ihtiyacımı karşılıyor sanki fazlasıyla
deletedmom135 Ben artık kilo alıyor diye meyve yemiyorum kestim yersem de birer dilim yemeye çalışıyorum ama süt yumurta ceviz ve hurma bunları günlük aksatmadan tüketiyorum
CansuOztomurcuk deletedmom135 Ben de hurma yemeye başladım. Açılma konusunda da inşallah faydasını görürüz.
zlemzcanzl gul-yzk geçmiş olsun neden bu kadar üzüldün bu haftalar normal doğmaları için . Hem ne güzel erkenden öğrenmişsin durumu. İçini fereh tut 🙏🏻
Dilli61 gul-yzk benimde makat geliş bugun kontrole gideceğim 37+2 bakalım bizim doktor ne diyecek 😔 Bu haftalardan sonrasında dönmesi zor oluyormuş Sezeryan günü verir heralde
gul-yzk zlemzcanzl etrafın dedikleriyle içim daralıyor bazısı diyor sezaryen ile aldır korkma doktorun dediğinden bazısı diyor erken dogurtuyor beklet
CansuOztomurcuk zlemzcanzl Umarım öyle olur ya. Benim de 3500den fazla olursa doktor kesin sezaryene yönlendirir gibi.
BusraNR Bugün 37 olduk hiç belirti, atraksiyon yok daha dönmedi bile henüz 🙃 artık çok sabırsızım, hayırlısıyla bir kavuşsaydık yavrularımıza 🙏🏻🤗
UlkerSD 36+5 olduk bugün kontrol vardı sancı çıkmadı🙄 normal Doğum ratosyana girmiş dedi ama şu tarihler arası bekle demedi😏 ama ben tetikte bekliyorum hiç belli olmaz
Nur_ Bizimde dün kontrolumuz vardı37+4,cıktı ultrason. Bebek çok aşagı inmiş dedi doktor ki bende hissediyordum bunu. Akşam sabah her an gelebilirmiş🤔
zlemzcanzl CansuOztomurcuk biraz dikkat edeyim diyorum ama bazen kilolarda yanlış ölçüm olabiliyor ya zayıfsa 🤦🏼♀️ Ah şimdiden annelik iç güdüsü başladı
CansuOztomurcuk zlemzcanzl Aynen ben de kıyamıyorum oğluma. 🥺😍 Böyle bir şeymiş demek ki anne olmak. Hayırlısı neyse o olsun diyelim o zaman. 🤲🏼