Nazkayraduru BirazbundanBirazondan1 teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için ☺️ isteğe bağlı sezeryan yapıyorlar mı acaba bilginiz var mı ben normalden aşırı korkuyorum da ☺️
BirazbundanBirazondan1 Nazkayraduru bende normal doğumdan korkuyorum. Begüm hanım sezeryan yanlısı değil gibime geldi. Bana da öyle olabilir. Bende kan pıhtılaşması var bana normal doğum önerdi. Çarşamba günü kontrolde korkuyorum dediğimde yaşım ileri (41 yaş) olduğunda senin istediğinş yaparım 39 haftayı görelim dedi. Bebek küçük almam dedi. Öteki doktorları bilmiyorum.
Nazkayraduru BirazbundanBirazondan1 anladım hakkınızda en hayırlısı en mübareği olsun inşaAllah Üniversitede sezeryan olan yakınlarım oldu sorunsuz atlattılar biraz ondan da cesaret alıyorum aslında
Nazkayraduru BirazbundanBirazondan1 ben Nazan hanıma gidiyordum eğitime gitmiş 6 ay yok İrem hocadan randevu aldım
Beyzabc BirazbundanBirazondan1 normal doğum fiyatı 17 bin mi 😅 sadece doktorun girdiği doğum için mi geçerli yoksa üniversitede yapılan her normal doğum için mi geçerli acaba biliyor musunuz?
BirazbundanBirazondan1 FerideH hayır üniversite gecen ay zam geldi. Normal doğum 17 bin sezeryan 3 bin muhane ücreti 400 oldu. Şaşırtıcı bir durum. 😬 Üniversiteyi arayıp bilgi alabilirsiniz 😊 doğumum yakın olunca sordum.
FerideH @BirazbundanBirazondan1 Bu nedir böyle yaa🥺 Oraya zam geldiyse medicana hastanesine de yine zam gelmiş olabilir.🥲Teşekkür ederim.🌼
IlknurNida MerveFG Evet iki gün önce doğum yaptım .Normal ilerledik saatlerce ama açılma yeterli seviyeye gelmediği için sezaryene dönmek zorunda kaldık .Çok memnun kaldım doktordan ,son derece ilgili ve sevecen birisi.