hulyaa_ @Sitemkar endişe etmeyin 5 haftalıkken kese görülmüyo genelde bendede öyle olmuştu 5 haftalıkken görünmemişti 6 haftalıkken görünmüştü
hulyaa_ @Sitemkar evet geç döllenmede olabiliyo bnde 6 haftalıkken kese göründü bebek gözükmedi sonraki hafta tekrar gitmiştim bebek görünmüştü bu sefer kalp sesi duyulmadı sonraki hafta tekrar gıttğmde duyduk şuan oğlum 3 yaşında
Victoria Ultrason cihazı eski olabilir karından görünmediyse vajinal bakabilirdi korkmayın 1 hafta daha bekleyin görünür inşallah
Sitemkar hulyaa_ hayirli haber alip allhimin izniyle hemen sizlerle paylascam canlarim allh razi olsun arkadaslar sizlerden
hulyaa_ @Sitemkar amin inşallah cümlemize . Rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu şimdide ikinciye hamileyim🙈☺️☺️
Pnrmhmmd Sitemkar hayır canım 8 haftaya kadar yolu var bekle biraz yengemin de öyle olmuştu ama her gün değerini ölçtür mutlaka
Sinemtsn Sitemkar benimde aynı oldu beş haftalıkların keseyi görmedi beta değerim seninki gibiydi biraz sabrettim 2 hafta sonra gittim o zaman gördü çok şükür şimdi 10+6yız
Pnrmhmmd Sitemkar evet çok çok daha düşük oluyor ablam yaşadı dış gebeliği bide düzensiz şekilde değer Bi düşüyor Bi yükseliyordu