Papatya_345414 Bütün ay hamilelik belirteleriyle dolaşıp adetten 4 gün önce adet oldum. Yerleşme kanaması diye düşündüm kan idrar testi verdim ikisi de negatif çıktı. Hep günü gününe adet olurum. Çok şaşkın ve üzgünüm. Başına böyle bişey gelen var mı ?
minikmucizeemaak Papatya_345414 Kafamızda bir yerlerde hamilelik düşüncesi olduğu için adet erken veya geç gelebiliyor, psikolojikmen
Amigurumi Papatya_345414 kendimi gördüm sizde bende sürekli kendimi hamile hissediyorum belirtiler vs hep testlerim negatif çıkınca regl olunca çok üzülüyorum. Pcosluyum eşimde de dün varikosel tanısı konuldu sperm sayısı düşükmüş bakalım hayırlısı bizi nasıl bir süreç bekliyor. İnşallah rabbim tez zamanda sağlıkla hayırlısını nasip etsin sizedir bize de bütün isteyenlere 🙏
Gmzydn Papatya_345414 aynısını bende yaşadım geçen ay psikolojik galiba belirtileri yaşadım normalde günü gününe olurum adet ama 3 gün erken oldum bu ay denedim test yaptım hiç bi belirtim yok negatif çıktı 2 gün sonrada adet günüm artık Allaha bıraktım cidden nezaman nasipse ozaman olur 🥺
yenidenanne34 Papatya_345414 bu ay aynisi oldu daha 4 gun vardi adetime dün baktim kahverengi akıntı gelmis belk yerlesmedir dedim ama sabaha tamamen adet olmustum ☹
minikmucizeemaak Papatya_345414 Rabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşAllah 🤲🏻 Psikolojimiz herşeye yol açıyor
adatuna Hamilelik beklediğimiz zaman her regl belirtisini gebeliğie yoruyoruz bu da maalesef kötü etkiliyor bizi. Umarım diğer ay güzel haber alırsınız🙏🏻
hemsireanne16_ Bende hep düzenli adet görüyorum. Hamile kalmadan 1 ay önce 5 gün önce oldum ve kanama da azdı. Anneme anlattığımda bizim oralarda rahim kendini bebeğe hazırlıyor derler dedi. Ne kadar doğru bir inanış bilemem ama 1 ay sonra hamile kaldım🥲
1prensesannesi__ hemsireanne16_ bende buralarda duymuştum ben iki aydir gecikiyorum bi ay 5 gun bi ayda 2 gun oncesi hep gunu gunune olurdum buda bi gebelige hazirliksa eger guzel bi hazirlik 2 aydir hazirlandim bence yeter bu kadar hazirlanma 😂😂
Papatya_345414 Amigurumi amin inşallah biz sadece bu ay denedik, önümüzdeki ay da olmazsa biz de doktora gideceğiz
Gmzydn Papatya_345414 evet geçen ay denedim olmadı yumurtlamadan sonra denemişiz ben baya havaya girdim galiba tuttu belirtileri yaşıyorum falan diye😂3 gün erken adet oldum morilim bozuldu bence evlenmeden önce kist falan vardı tedavi görüyodum ondan olmadı diye düşündüm doktora gittim muayene oldum hiç bi engel yok hamileliğe zatwn daha yeni evliyim ikinci denememiz bu doktor gün aşırı ilişkiye gir dedi bu ay öyle yaptık adet bitiminden sonra gün aşırı ilişkiye girdim bi kaç gün önce test yaptım negatif çıktı dayanamadık adet gününe kadar bat 17 ama hiç umudum yok testi negatif görünce bıraktım artık bidanki ay tekrar denerim 🥺
Papatya_345414 yenidenanne34 inşallah bi daha ki ay hamile kalırız, bırak gecikmeyi daha da erken olmak bana çok garip gelmişti ama yalnız değilmişim