Yasoeso nzlbrn reglime 5 gün var benimde erken gebelikte negatif çıktı inşallah sziinki gibi olur benim de
Solmaz-Papatya Yasoeso çok acele ediyorsunuz benim de bat 20 eylül ben daha test yapmayı filan düşünmüyorum çünkü çok erken yumurtlama 6,7 eylül oldu çatlama 8 eylül oldu bile bile neden gidip test yapıp kendimi üzeyim sizin yumurtlama gününüz ne çatlama gününüz ne üzerinde 13 14 gün geçmiş mi
Solmaz-Papatya Yasoeso evet öyledir canım ben kendi üzerimden biliyorum yumurtlamanın 11 günü adet günüme denk gelmişti asla çizgi veya hayalet çizgi dedikleri şey yada gölgesi bile çıkmadı iki gün sonra gecikmemin 3 günü yaptım yeni kendini silik çizgiyle gösterdi bu erken yumurtlama yapanlar adetten önce ögreniyor yada regl döngüsü uzun olanlar erken öğreniyor
minikos Kızlarrr benim yumurtlama 1 eylülde oldu ,4 eylülde de çatlama oldu ayın 13ünde normal test yaptım negatif çıktı acabaa 17. Gün yapsam çıkar mı ya bel ağrım kasık ağrım halsizlik uyku halii var iki gündürde iştahım yok ve hafif bulantım var 😕😕
Solmaz-Papatya minikos çatlama günü üzerinden hesap et 12. Veya 13 gün de erken gebelik testi yap çünkü döllenme çatlamadan sonra oluyor