naneliseker_ Kızlar bugün eşim ignemi vurdu bu sefer hiç acımadı sadece yaktı. Sonrasında 3 4 damla kan geldi iğnenin içi de kan doldu. İlaç gitmemismidir tedirgin oldum. Başına gelen var mıı? Teşekkürler.
BirazbundanBirazondan1 naneliseker_ bacağıma vururken epey kanattığım zamanlarda oldu ama şırıngayla hiç kan dolmadı. O nasıl oldu
Aseer naneliseker_ ben de ara ara şırıngaya kan çektiriyorum😄dr a problem olmaz yanlış yere denk gelmiştir demişti
Aysnrclk naneliseker_ Bende kullanıyorum hemde 3 aydır ilk koldan vuruyorduk kaslar olduğu için acıtıyor ve kanatıyor en iyisi göbek ve 90 derece dik vurulmalı o zaman hiç acıtmıyor sadece ilaç yakıyor
Busrasnl İğnenin içi nasıl kan doldu anlamadım ama oksapardan sonra biraz kanaması normal, yaptıktan sonra iğneyi hemen çekmeyin 10a kadar sayın öyle çekin
naneliseker_ BirazbundanBirazondan1 kaçıncı hafta bacaktan başladınız? Bende düşünüyorum tam neresine vurdunuz
naneliseker_ Aseer aman yanlış yerimi var ilaç gidiyorsa gidiyordur diyorum ben :) öyle diyince pinpirik oluyor insan
SimgeAydn Benim de kanıyor iğneye azcık kan doluyor ama sorun olmaz demişti eczacılar doktorlar. Damara denk geliyor o sebepten kanıyor
naneliseker_ SimgeAydn canımm bezeli yere vuruyorsun dur. Yapmasam önce kontrol et şişlik oluyorsa oraya vurma veya morluu yerlere . Bende çok çekiyorum igneyi verirken değil batrırken aman ya.
naneliseker_ Aysnrclk göbeğim şişti beze morluk olduk hasarlı olduğu için dinlensin dedim malesf Kolda da basen acıtıyor bazen sıfır acı anlamadim gitti
BirazbundanBirazondan1 naneliseker_ hamileliğim başında beri kol ve bacak sırayla yapıyorum. Sağlık ocağına gidip bacaktan ve koldan vurulmasını anlatmasını isterseniz öğretirler. Bacağı ben kendim vuruyorum da kolumu ablam vuruyor.
Aysnrclk naneliseker_ çok haklısınız kol acıtıyor kas olduğu için çok muzdaribim bende ama bebişimiz için işte katlanıyoruz .Rabbim sağlıklı bebişler versin hepimize ama hep dik vurulmalı sağlık ocağı güzel yapıyor en azından az acı eşler veya tanıdıklar bazen acıtabiliyor
Aysnrclk naneliseker_ birde yapmadan önce pamuğa biraz kolonya damlatılıp yapılacak yere sürülürse bir miktar azaltıyor ama iğneden sonra kolonyalı pamuk çok bastırılmamalı
naneliseker_ BirazbundanBirazondan1 anldm bacaktan etkisi yok dedi birisi baya aklıma takıldı 😀 ama vuran çok..
BirazbundanBirazondan1 Ftma2 öyle şey mi olurmuş. Ben ilk zamanlar kendime vuramıyordum ablam şehir dışına çıktığında . Sağlık ocağına gittiğimde de bacaktan da koldan da vurduttum. Oyle bir şey olsa vurmazlar. Hastanede de doktorun hemşiresi de anlatmıştı o da bacağı anlatmıştı