2boymoms Ozoooo evet canım ama iki erkek zor diye gözümü korkutuyorlar ilk oğlum zaten evet çok yaramaz karnimda bile durmazdi ikinci oğlumda öyle şimdi karnimda çok hareketli maşallah 😂
Mavidunyamm Ozoooo Ben zorlanmadım. Sadece sonrasında birazcık yanma oldu. Ben zaten hamileyken de alttan muayene de hiç zorlanmazdim. Doğum yaparken gelen giden elini sokardi hiç bagirmazdim korkmazdm. Korkmmamak ve kendini serbest bırakmak önemli
Brnbsr Ozoooo hiç korkulacak bişey yok öyle bu görebilmek için açtırdıkları aparat var ya sadece onun acısını hissediyosunuz, çıkarması dahada hissiz
Mutlubebekannesi Ozoooo şuan 2.ci hamileliğim 6 aylık hamileyim, ilk çocuğum 6 yaşında bence en ideal yaş aralığı 😀
birgaripana_ Ozoooo oğlum 5 yaşında 36 haftalık hamileyim araları 5.5 yıl olacak Psikolojik nedenlerden dolayı yapamadım. Keşke yapabilseydim aralarını 2 yıl olsun isterdim oğlum çok yalnız arkadaşı yok kardeşi olsadı her şey farklı olurdu
Elenora Ozoooo ben 5 yaş diye düşünüyorum 🥰 ama kardeşlerimle aramda 2 yaş var o bizim için çok iyi bağlarımız daha kuvvetli küçüklükten bu yana hep birlikte zaman geçirdik . Birlikte oynadık birlikte büyüdük