GulserenKY Sumydmn Bizde sizin gibiyiz oğlum 1.sinifa başladı kızım 6 aylik olmak üzere. Bence de bu süre gayet ideal. Oğlum artık büyüdüğü için isim daha kolay oluyor inşallah hep böyle devam eder.
2boymoms Brnbsr sağlıkla gelsin inşallah ama 36 normal mi oluyor eğer öyleyse ben 33 oldum yalancı sancılarım çok agirlastim bir de seninde boylemiydi
Brnbsr 2boymoms benim 31. haftada kanamam oldu bide suyum gereğinden fazla olduğu için doğumumu erken başlatıyo yani bende 31. haftandan beri rahatsızdım hep ilk gebeliğimde hiç böyle değildm hiç anlamıyodum kontrole diye gittim 36+6 da doğum yaptım buda işte doğum başladı başlayacak gibi doktorum demekki senin normalinde bu diyo ☺️
2boymoms Mavidunyamm ya bende taktirixam doğumdan sonra çok korkuyorum çok duyuyorum böyle üstelik bebeğe batıp kürtaj yaptıran bile olmuş en etkili nasıl koruncaz
leylaAraf 18haftalılk hamileyim oğlum şuan 2yaş 10aulık kasımda 3e girecek bebeğimiz doğduğun da 3yaş 3aylık oluyor çok çok ideal hem kreşe filan da başlamış oluyor gelde daha çok anlar beni 😂şimdi bile bebeği biliyo bekliyor doğmasını
Senzinc leylaAraf 😅 bende suan 18 haftalık hamileyim ve 32 aylık oğlum var bitane daha oğlann gelicek insallah🥰
Bircanm Ozoooo kızım geçen ay 2 yaşına girdi 12+5 haftalık hamileyim nasip olursa dogdunda aralarında 2 yaş 7 ay olacak bana kalsa biraz daha beklerdim ama Rabbım böyle uygun görmüş ve bize göndermiş yapacak bisey yok ❤️ tabi şimdi iyiki diyorum orası ayrı 😂
Ozoooo Bircanm ben de hamile olduğumu öğrendiğim zaman oğlum iki yaşına yeni girmişti şimdi üç yaşına girecek bir 2 ay sonra iyiki olmuş diyorum
minik-02 Ozoooo bizim de iki yaş vardı aralarında oğlum çok hiperaktifti gerçekten zorlandım bence tuvalet eğitimi tamamlandıktan sonra çocuk düşünülebilir
2boymoms Brnbsr demekki canım rabbim bir avazda kurtarsın kuvezde kalma gibi bir durumu olucak mi peki
Brnbsr 2boymoms aminn 🤲🏼 ☺️ ilk oğlumda olmadı, doktorumda eğer kilosunda ciddi bi düşüklük ve ya sağlık problemi yoksa küveze almıyo annesini emerek çok daha çabuk toparlanır diyo inşallah bu bebeğimde de olmaz biraz geriden geliyo kilosu ama bakalım
Brnbsr Youngmotherr inşallah çok sağol ama bende hiç kilo alamadım bu gebeliğim aşırı zor geçti ondan ilk bebeğim 3 kilo doğmuşken bu 2800 ancaolur gibi duruyo