merincek LamiyaCetinkaya bana da ilk kızımda 34ten itibaren dediler 41de zor doğurdum:) şimdi de 35 haftalığım yine göbeğim aşağıda ve kız bebeğim var. Bu sefer popüler olan erkek mi sorusu. Duymayın canınızı sıkmayın:)
Ilkay08 Banada her gören 30 haftadna beri göbegin aşagida dedi tedirgin olsum iki kere doktora gittim gercekten bebek inmisdi baya erken doğum riakiç vardi 33+5 doğdu kizim nedeni belli degil sancilarim başladi bebegin kafasi kanala yamuk girmisdi hatta doktor iyki yamuk girmis biraz daha bekletiriz dedi amma sanciya dayanamadim sen yinede dokyorunla görüş mutlaka önlemi önceden alsin ben umursamadim kimseyi şimdi kendimi sucluyorum keske ciddiye alib iyce dinlenseydim umarim bebisin zamaninda gelir canjm
Zehross03 mmllkk benimde öyleydi gerçekten 35 ten beri açılmam var bebek bayadır kanalda 😅 ama sancın falan olmadığı sürece sıkıntı yok hem herkeste aynı olacak diye bişeyde yok fizikle alakalı birazda
Ummuglsm1379 mmllkk canım bende 30+4 teyüm doktorum dedi çocuk aşağıda diye bayağı takılmıştım senin gibi dışardan herkes te diyordu ayrıntılıda bakıldığında perinatolog çocugun yerinde hiç problem yok rahim ağzı kapalı çocuk kanalda olmadıgı sürece nerde durduğu problem değil dedi
Tugraseda mmllkk onların yorumu önemli değil, doktor ne diyo en son ne zaman gittin ? Her karın aynı durmaz kilodan vücut tipinden bebeğin duruşundan herşey şekillendirir bunu. İlkinde geniş bi karnım vardı bunda takma bi top gibi ve aşşağıda yani mide üstüm boş. Banada aşşağıda diyip durdular ama hamd olsun 38 haftadaym suan bu saatten sonra ister aşşada olsun ister yukarda😂
Sezgitas Hiç takılmayın bunlara, bana erken doğurursun diyip durdular hep, cinsiyet de kız olunca erken gelecek diye kendilerini desteklediler ama sonuçta 40+3 te neredeyse zorla doğurdum yoksa gelmeye niyeti yoktu hala 😅
Gulgulhan mmllkk bende 33. haftadayim. Benimde oldu bitti hep asagida. Daha hic bebegin hareketlerini yukarıda hissetmedim.Baktigin zaman kaim asagida. Takmayin bosver. Bol bol yatin dinlenin.