Zeynepimmm EmelBG bsy sorabilirmiyim?benimde vücudumda çok ödem oldu 36+6dayim 20kilo almışım:( ellerim aciyo artık sislikten.eminimki ödemler gidince kiloda gidicik.peki doğumdan sonra o şişlik felan ne kdr sürede geçer.?
EmelBG Zeynepimmm O şişlikler benim hastanede indi 3 gün ayaklarım eski halindeydi tatlım gördüğümde ne çok mutlu olmuştum kemıklerını görmüştüm yanı balon gibi olunca uzun zaman 🙈
mucizemizibekliyoruzz Albertos doğumdan sonra iştahım kesildi. Hamileyken hiç doymazdım. Sağlıklı şeyler yiyorum az az
Lunaa EmelBG maşallahhh, 8. Ayıma girdim 9 kilo almışım. Bakalım daha ne kadar alcam. Kalır diye korkuyordum 🤗
EmelBG Lunaa 4 gün kullanmaya başladım ben riskli olduğu ıcın daha erkende kullananlar olabiliyormuş .
matisse 7.aydayiz 9 kilo almisim🙈 15 ile kapatmak istiyorum ama zor gibi.. son zamanlarda kilo alimi hizlaniyor gibi
EmelBG matisse 30 haftada birden çıktı benim 7-8 kg almıştım gece yemeleri bi başlamıştı birden 10 kg 15 kg çıktı 🙈🥰
Esra___ EmelBG aynen Cnmm bebek suyu plesantası derken bi de ödemler oluyor onlar zaten 15-20 gün içinde gidiyor geriye et olarak aldığımız kilolar kalıyor 😂😂
EmelBG Esra___ Bende ödemin dibi su fazlalığı birde vardı zaten ondan bu denli gitti 🙈.6 kg kaldı bi 15 gün sonra tartılcam merak ediyorum 🎀🙈.10 gün sonuda olabilir dayanamayıp bilemedim🌹😂😂😂