Caglali Bugün adet gecikmesinin 2. Günü Adet yerine akıntı geliyor Belim agriyor Sol tarafım ağrıyor hala
Aysenurates43 Benimde öyle olmuştu 1 hafta gecikince yaptım evde test pozitif çıktı kan verdim 2450 hcg çıktı şimdi 12 haftalık oldu bile 👼🏻
Caglali Aysenurates43 Ben adete 1-2 gün kala test yapmıştım silik çıkmıştı tabi test bozuk değilse Şimdi ise ne test yapmak ne de kan vermek istiyorum negatift görürüm diye 🥺🥺 Sanki adet olacakmisim gibi bel ağrım var
Yaseminn2345 Caglali Çizgiler epey belli oluyor. Yarın hafta sonu. Bence bugün hemen sağlık ocağına kan verin
1prensesannesi__ Caglali Kız bebiş hello diyo sen negatif olursa diyosun ayyyy git git bize de haber ver 😍😍😍
myangelson Caglali test bu kadar yalancı pozitif göstermez bence yukarıda da okuduklarim hem adet hem hamilelik belirtisi bence kanda da çıkacak 😊 inşallah rabbim yuzunu güldürsün 🤲🏻🤲🏻
Caglali 1prensesannesi__ inanmıyorum hala test yapıyorum negatif çıkacak mı diye ama hep çift çizgi psikolojim bozuldu çift görünce 😂😂
1prensesannesi__ Caglali kız bebişin el sallıyo her testte heloooooo diyo 😂😂😂 sonucunu haber ver bize de 😂
1prensesannesi__ Caglali olur canımmm daha ilk sonucu almadan sıkma canını ve 1 haftaya kadarda 2. testi verme 1 hafta sonra direk ultrasona git
1prensesannesi__ Caglali bakiyolar ama strese ne gerek var hesap yapmalar falan bi kere kan verince zaten hamileligin kesinlesmis oluyo 1 haftaya kese görünüyo kanda pozitif olunca bi rahatlama çöküyo zaten 😂