karaguzelirem_ Kızlar size bir sır vereyim mi benim evlenelim 3 sene olucak 3 senelik evliliğim de şu gün ne yemek pişirsem acaba bu akşam ne yapsam misafir gelecek onu mu pişirsem gibi düşüncelerim hiç olmadı. Evet inanması güç biliyorum ama malesef durum bu 😂 o yüzden akşam ne yemeği yapacağım diye düşünen hanımlara kızmayın ama biraz şaşırıyorum ben hayatım boyunca hep planlı olmaya çalıştım evet hayat bazen planların dışında ama bunu ufak tefek şeyler de uyguluyorum diyim yapacağım yemeği akşamdan düşünürüm evdeki malzemelerimi gözümün önüne getiririm dolabımda ne vardı diye açar bakar hemen en pratiğinden yemeğimi yaparım oldu ki malzemem yok dolabım boş hemen kahvaltı gibi hazırlarım sucuklu yumurta menemen patates kızartması çay vs gibi… soruya gelecek olursak bu akşam menüm de taze fasülye pirinç pilavı ve cacık var şimdiden sizlere de afiyet olsun ☺️😅
Miracleee Pamuk kuru fasulye ve pilav yapicam. Eşim tavuk istedi ama hamilelikte tiksindim bakamıyorum dokunamıyorum çok zor Bi durum 😑