Esmer00  kanamam başladı doktorum kimyasal dedi p.tesi kan ver sıfıra düşsün dedi Salı günü verdim betam yüksel çıktı  böyle çıktı 7 gün kanamam oldu ama ?
Ezel16 Esmer00 Canım betada yükselme var bir doktora gidip kontrol mü yapsa düşük riskin var belki ondan kanama olmuştur.. Progesteron ilaç veya iğne verir bekleme acile git ..
Eslem2112 Esmer00 ilk değerin çok yüksek kimyasal deil ama düşük olabilir değerin düşmüş morelini bozmak istemem ama son sonucuna göre sağlıklı deilmis
Esmer00 Beyzanury1234 kanamam başladı regl günün 21.880 çıktı kimyasal dedi Salı kan verdim 49 çıktı şaşkınım
Happyyy1 Canım kimyasal için betan çok yüksek kimyasal diyebilmek için 1000 değerinden küçük olması gerekir. Senin bu değere göre kesen oluşmuş fakat değerinin bir öncekinden düşük olması düşük yaptığın anlamına gelir bu da zamanla sıfırlanır
__mom1 Esmer00 aaa pardon ben 7 gün sonra 21.000 oldu sandım. O zaman düşmüş zaten 49 çok düşük bikaç güne tamamen sıfırlanmış olur çok geçmiş olsun 🙏
Ezel16 Esmer00 Dualarım seninle canım Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🥹 Mutlaka haberdar et merak ederim ama fazla beklemeden acilen git ilaçla müdahale yaparlar ve muayene ederler vs. Allah korusun birşey varsa da var gibi görünüyor zarar görmesin bebeğin 🥲