0909esra Kızlar ikili test yaptıran oldu mu aranızda biz şu an 11+2’yiz ilk gebeliğim pek bir bilgim yok. Doktorum kesinlikle yapmalıyız dedi Pazartesi gününe randevu istedi
Ozderr 0909esra bende yaptıracam yaptırma taraftarıyım önümzdeki hafta gittiğimde.. zaten testin yanılma payı oluyor öyle ya da böyle merakımı gidermek amacım
Gizemyunusduman 0909esra ben yaptırdım ikili testte bir sıkıntı yok ilk ultrasonda bakıyorlar sonra kan veriyosun kan sonucuna göre diğer testlere karar veriyolar ama benim test sonuçlarım temiz çıktı oyuzden diğer testlere gerek kalmadı
0909esra Mervisnese pek çok kişi yaptırmak istememiş senin gibi ama ben biraz kararsızım ya yaptırıcam sanırım
Ozderr 0909esra inşallah canım ama ben sorun etmiyorum benden kaynaklı bi sıkıntı olmadıkça. Sonucta allah veriyor iyiyi kötüyü
0909esra Gizemyunusduman adına çok sevindim kuzum, Rabbim hayırlı sağlıklı bir şekilde verişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. İnşAllah bizde güzel haberlerle döneriz🤲🏻🧡
Gizemyunusduman 0909esra âmin inşAllah canım zaten sıkıntılı olan diğer testler diyolar onlarda düşük tehlikesi falan olabiliyormuş eğer diğer testleri yaptırmam gerekseydi kendi isteğimle reddedicektim
Gizemyunusduman 0909esra evet koldan alıyorlar ve inanın kimse benim kadar zorlanmiyodur benim damarlarım çok ince ve çok içerde o yüzden damar bulmaları çok zor oluyo
Tugbax68 11+1 iken devlet hastahanesinde yaptirdim ayni gun sonuc aldim genelde bekletiliyormus sukur temiz cikti
0909esra Tugbax68 devlet hastaneleri de yapıyor mu? Ben özele gidiyorum da ücretleri biraz fazla geliyor eğer öyleyse devlet düşünebilirim
0909esra Gizemyunusduman yaaa o da zor valla benim damarlarım çok net gözüküyor ama yinede işi bilmeyene denk gelmemek şazım damarlarım bu kadar net olmasına rağmen damar yolum patlatıldı daha önce😏
Tugbax68 0909esra yapiliyor canim zaten ilk ultradyon dan bakiliyor sonra kan aliniyor pek bi datayi yok arasttir isinde iyi bir doktor bul devlette yaptir
0909esra Gizemyunusduman hangi hastane hangi şehir kuzum bizim sadece randevu ücretleri 180 TL o da indirmli hali
Gizemyunusduman 0909esra benimde hep kollarım delik deşik oluyo zaten stajere denk geldiğimde tecrübeli bir hemşire çağırıyorlar güvenemiyoruz biz diyolar
Gizemyunusduman 0909esra ben Bursadayım çekirge de özel konur cerrahi tıp merkezine gidiyorum muayene ücreti 70tl ve çok memnunum