tazegebe58 Ben hala doğuramadım doğuramayanlar ne alemdesiniz ? 2 gündür parça parça şeklinde nişanım geldi ne sancım var ne başka bir şeyim umudu kestim sizler ne durumdasınız 😏
Elifeski22 tazegebe58 39 dan selamlar 😀 ben alt karın ağrısı ve bel ağrısı yaşıyorum çoğunlukla 🤷🏻♀️🥹 yarın kontrol günümüz bakalım doktor ne diyecek 🥰
Haticetk tazegebe58 39+1 selamlarrrr benim 3 gündür kasık ve bel ağrım var şiddetlenme de yok bekliyoruz bakalım
Hatice_123456 tazegebe58 nişan geldiyse doğum yakın doktora gittiniz mi sanciyi beklemeyin genelde sancı olmuyor
tazegebe58 Elifeski22 3 gün önce bel ve kaşık ağrım vardı epeyce yürüdüm hareket ettim açılma başladı devamı gelsin diye ben doğum beklerken bir anda pat diye sancım kesildi 😂😂 inşallah güzel şeyler duyarsınızzz 🤍
Elifeski22 tazegebe58 ya benimde öyle iş felan yaparken belime felan ağrı oluyor sonra geçiyor 🤷🏻♀️ ben açılma var mı yok mu bilmiyorum doktor kontrol etmedi adaçayı içiyorum hurma ananas yiyorum merdiven inip çıktım ev içinde de hareketliyim ev temizliği vs yapıyorum 😀 Amin İnşAllah🤲🌸
ebru_isik34 Kızlar bende 39 haftalığım bugün renksiz şeffaf ve daha çok yapış yapış tarzda bişey geldi nişan mı oluyor herkesde kahverengi yada kanlı mı geliyor o gelen nişane olabilirmi sizce
tazegebe58 ebru_isik34 bende de kırmızı pembemsi değildi hafif kahve yeşile dönük bir yere bulaşmıyor uzayıp gidiyor sümük gibi bir şey
tazegebe58 Haticetk ay inşallah şiddetlenir sancı gelip beklentiye girip tekrar sancının gitmesi çok kötü nerden biliyorsun diye sorma 😂😂
Beratelifnr tazegebe58 40 +5 ’ten selam veriyorum oğlum israrla gelmek istemiyor yarın kontrolum var kendi gelmezse 41. Haftada suni şancı ile alacaklar
tazegebe58 Momy_anne ne zamana kadar beklemeyi planlıyor acaba bizim bebişler 🤷🏻♀️ beklemek değil de hareketlerimin kısıtlanması gerçekten bunalıma soktu beni 😂