Gonuel49 nur6565 inşallah ya.. Birde evde bitti magnezyum ağrılarım çok oldu dün eşim gitti aldı geldi 🤦🏻♀️ bir tane içtim dedim hayat varmış ağrılarım gitti 🤣 aslında düşünmem gerekirdi ağrılarımın geçmesinden of ne bileyim nasip kısmet ya..
bebikveben Gonuel49 bana doktorum başlarda krampların filan olursa bi tane kullan yoksa sürekli kullanma demişti. Benim de hiç ağrım krampım olmadı kullanmaya gerek duymadım. Her doktor sürekli kullandırtmıyor demek ki
Gonuel49 bebikveben demekki canım. Ya bende gebelikten çnce de magnezyum eksikliği vardı birde hamile kalınca bütün kemiklerim çok ağrımaya başladı. Mecburiyetten kullanıyordum yani.
bebikveben Gonuel49 anladım olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, fazla magnezyum da başınızın gözünüzün sadakası olsun😂🎈
Gonuel49 bebikveben inşallah canım cümlemiz 🩷 ay evet de bende çocuğuma söyleniyordum niye gelmiyorsun diye. Yavrumun ne suçu varmış o gelmek istemiş ben ilaçla durdurmuşum resmen ahahhaah🤦🏻♀️🤣
Gonuel49 nur6565 of ya gerçekten çok zor.. Allah yardımcımız olsun sağ salim alalım kucağımıza evlatlarımızı.
BirazbundanBirazondan1 Gonuel49 dün 36 haftalık oldum ve nts ye girdim doktor kontrolünden sonra magnezyum bitti dedim bacak varsa yazayım dedi. Bende vardı. Dün tüm gün bacağım çekildi. Hiç olmaz diye söylemedi.
Gonuel49 BirazbundanBirazondan1 bilmiyorum canım demekki senin doktorun içmeni gerek görmüş. Benimde Bi bilgim yok yani ilk gebeliğim. Doktorumdan duyduğumu paylaştım sizinle. Siz doktorunuza danışın tabiki 🌼
BirazbundanBirazondan1 Gonuel49 benimde ilk gebelik demekki gerekli gördü. Bu tür şeyleri patlamıyor doktorum
songul_21 Gonuel49 ben bugün aldım ilk kez. Doktor doğuma kadar kullanacaksın dedi. Belki zorunlu sezaryen olacağı içindir bilmiyorum
stoprak Gonuel49 bunu okuduğum iyi oldu bende sancım olduğu zaman kullanıyorum arada . Daha kullanmiyim