Y1453 Merhaba sivas medicana da ayşegül yıldırıma giden var mı ? İlk doğumumu kerime hocayla yapmıştım ama o izindeymiş sanırım ikinci için sultan hoca mı ayşegül hoca mı gidenler yazarsa sevinirim
Motherandbaby_ Y1453 Kesinlikle Ayşegül hanımı öneririm çok iyi bir doktor bende Kerime hanıma gidiyordum ama izinde diye artık Ayşegül hanımla devam edeceğim
Y1453 Hrdl sultan hanımla ilgili kafamı karıştırıyorlar sürekli çok memnun olanlarda var olmayanlarda
BirazbundanBirazondan1 Y1453 sultan hocanın teşhialeride iyidir. İlk düşük yaptığımda genetik test yaptır dedi. Kan pıhtılaşması yüzünden düşük yapmış olabilirsin dedi. Dediği doğru çıktı. Üniversite de iyi bir doktor bulmasaydı Sultan hanım gidecektim
Y1453 BirazbundanBirazondan1 memnun musunuz ben bi kez gittim biraz suratsız bi anına geldim sanırım ısınamadım :)
BirazbundanBirazondan1 Y1453 ben memnunum güleryüzlüdür normalde. Utrasyona bakarken herşeyi anlatır. Sorun varsa cevaplar. Muhaneye hep eşimi de aldı. Bazı doktorlar almıyor. Doğum da yaptım doğumuma girdi. Memnun oldum