Hm95 Merhaba 30+1 günlük hamileyim birkaç gündür 13/9 14/9 arada birkaç kez de 15/9 seyreden tansiyon ve hafif baş ağrım vardı dün geçmeyince akşam acile gittim gidince orada tansiyonum 13/7 çıktı daha sonra 12/8 nst’ye girdim kan ve idrar verdim sonuçlarım gayet iyiydi baş ağrım da geçtiği için eve yollandım fakat bugün tekrar tansiyonum yüksek 14/9 15/9 çıkıyor sürekli neden böyle olur bu durumu yaşayan var mı protein kaçağım da yok ne yapmam gerekiyor limonlu su içiyorum bol bol
eftelyaa1603 Hm95 mrb benimde tansiyonum çıkıyor ilaç kullanıyorum bi kaç gün tansiyon takibi yap bir kağıda yaz doktoruna göster ilaç başlayabilirler idrarda protein çıkmamışsa korkmana gerek yok tuz tükeyiminede dikkat et
aysglemrkn Hm95 ben ilaç kullanıyorum günde 3 kez idrar ise 24 saatlik verilmesi lazım yoksa çıkmıyor detaylı baktırın geçen hafta 3 gün hastanede yattım şuam da detaylı takipteyim evdeyim ama sürekli kan veriyrom ve haftada bir peritanologa gidiyrom
LamiyaCetinkaya Hm95 Benim en son doktor muayenemde 13/9 çıktı doktor normal dedi ama o zamandan beri sık burun kanamam var ve tansiyonum olduğunu hissediyorum, ama hiç ölçtürmedim hastaneye gidip, gebelik zehirlenmesi mi oluyor yüksek olduğu zaman?
Eslem2112 Hm95 bende yaşıyorum hatta benim daha yüksek ama sebebini bir türlü bulamiyorlar ilk gebeligimde bulamadılar ikinci gebeligimdede aynısını yaşıyorum hafta olarak daha çok kucuguz
Hm95 Lütfen bu durumu yaşayan veya benzer bir durum yaşayan varsa yazsın yarın sabah kendi doktoruma görüneyim bi diyorum
eftelyaa1603 aysglemrkn 24 saatlik idrarı nerde verdinz perinatologa gttim dahiliye de hiç istemediler benden
Hm95 aysglemrkn işte benden normal idrar aldilar orda protein artı olursa sanırım 24 saatlik olanı alıyorlar bide kanda protein kaçağı olduğunu gösteren tahlillere de baktık temiz dediler yarın kendi doktoruma görüneceğim bakalım o nasıl bir yol izleyecek belki ilaç başlansa düzene girer
aysglemrkn eftelyaa1603 ben tansiyondan dolayı hastaneye yatırıldım orda verdim ama kadın doğum yada dahiliye de talep edebilir die biliyorum tansiyon yüksek die
aysglemrkn Hm95 benim idrwrsa protein + bile çıkmadı aşırı düşük tü risk yoktu ama tansiyonum düşmeyince 24 saatlik yaptık ve 300 üzeri risk di benim 800 dü öyle diyeyim yani doktorlar sa 24 saatlik önemli dio
Hm95 aysglemrkn o zaman yarın doktorumdan bu tahlili isteyeyim bende bu durumdan tedirgin oluyorum peki kaç haftaliksiniz yada doğum yaptınız mı nasıl ilerledi süreç
aysglemrkn Hm95 benim tansiyon en yüksek 13.9 oluyor 32. Haftaya gireceğim yarın umarım 38 haftayı görürüm de
Hm95 aysglemrkn aynı haftalardayiz benimde 30.haftam inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi
Gzmary35 Bende 4 5 gündür 13/9 14/7 arasında salı günü doktora gidicem bakalım 0 Tuz tüketiyoruum 26+4 ün bakalım
Hm95 Gzmary35 işte haftamız biraz daha ileri olsa hiç tedirgin olmayacağım ama daha önümüzde baya süre var
Krtcm Gzmary35 tuz şeker hamur işi gazlı içecekleri falan kesin çok güzel ödem atıyorsunuz hem de tansiyon normale dönüyor