mylifeAslan Busracft hayır vajinamda dolgunluk hissediyorum ve kaşıntı bir de bayağı asagı indi 38 haftalığız.Çarşamba’ya doğumum var doktoruma yarın söyleyeceğim bi sorun olur mu diye 1 2 haftadadır böyle
mylifeAslan Busracft ama doktorum 37 haftalıkken demişti zaten doğuma hazır diye demek ki buymuş demek istediği
Busracft mylifeAslan olabilir ben dün sorduğumda kanala inse doğurursun dedi ben inmiştir diye düşünüyordum hep ama inmemiş. Ama çokta inmiş gibiydi bana göre😅😅
vanilyali99 mylifeAslan aynı gün doğuruyorz 😀 cok fena alttan basiyor benimkide iğne gibi ..saat kaçta dogumunuz
ygmrcglyncn Busracft kanala inince de hemen gelmiyor benim 37 den beri kanalda 2 hafta 3 gün oldu hala gelmedi kızım
Happymm Oznurckr ayy bende de o kadar egzersiz merdiven inip çıkıyorum tık yok ben ishal falan da olmadım o da bi belirti mi ki
Figenatlgn Busracft bebekleriniz kanala girdi mi? Kaçıncı haftada normal doğum olabilceği netleşti.35. Haftadayım bebeğin kafası aşağıda ama kanal üzerinde değil. 11 gün sonra tekrar bakıcak doktor hala kafası kanala girmediyse sezaryan için gün alırız dedi
Busracft Figenatlgn 37 de çatı muayenesi yaptı normale uygunsun dedi ama senin kararın tabi dedi sonra ultrasonda baktık kanala inmemiş henüz yani çarşamba günü öyle demişti. Salı tekrar kontrole gidicem ozaman kadar gelmezse sezaryen için gün isteyebilirim şuan 38+2 deyiz
ygmrcglyncn Busracft 39+3 olduk beklemedeyim ara ara sancılarım oluyor ama henüz düzenli sancılar değil bebişler geleceği en doğru zamanı bilir
Busracft ygmrcglyncn beklemek çok yoruyor ya zihnen beni. Kafamda bir sürü senaryo oluşuyor. Salı tekrar randevu var sezaryen için gün alabilirim belki
Tubabebe Busracft benim 2-3 gündür belim çok ağırıyo bugün kontrole gittim bebek dönmüş ama daha doğurmam galiba ben, 40 haftayı görürüm gibime geliyor
sahra_085 kadertugrul7 Ben de kontrolümde doktora adaçayı içebilir miyim dedim ama izin vermedi🤔 1 bardağa bile, bir şeyler söyledi ama anlamadım da 😅 neden acaba, benim gibi olan var mı? 🤔
kadertugrul7 sahra_085 ilk aylar önerilmiyor zaten son haftalarda bir bardak diye duydum takip ettigim bir ebede paylasmisti gunde bir bardak balla tatlandirilmis olarak icilir hurma yenir felan diye
Anonimmss Busracft yarın bizde 38 oluyoruz bakalım benim de ilk gebeligim bende de hiç tık yok sürekli plates topuyla hareketler yapıyorum hurma yiyorum yuruyus falan da yapıyorum ama bebisin rahati yerinde galiba 😂
sahra_085 kadertugrul7 ben de 38. Haftadayım buna rağmen önermedi. Ama ahududu yaprağı çayını içebilirsin dedi.
Kayaderler Busracft 37+5 hala hiç bişey yok sadece kasılıyor içeride beyfendi karnım germ gerim gergin ama ne sancı var ne bişey 35de 1 cö açıklık var demişti ama eminde değil gibiydi 😂😂
cansuterz 38+2 hafif kasılmalar dışında bir belirtim yok, bir de iç bacaklarım ağrıyor ağırlıktan mıdır nedir. Pilatese devam ediyorum akşama kadar topun üzerindeyim bakalım
Denis26 37+5 benimde bugün kanala indiğini öğrendim. Lakin Nst karayolları gibi dümdüz zerre sancı yok. 🫠