cagla9094 Busracft amin inşallah😍 evet çok heyecanlı bir an önce hayırla sağlıkla kavuşmak istiyorum bebeğime💙
Busracft aysenur-16 En sonunda bizimde öyle olacak sanırım umarım çok bekletmezler kendi doğallıklarıyla gelirler
vanilyali99 Ayy kizlar alttan cok baskı var benim ayağa kalkınca oluyor sizde var mı iğne batması gbi
Tubabebe Busracft bende 38 haftalığım belirtim hiç yok, 36 haftalıkken bebek tersti yarın kontrolüm var bakalım dönmüş mü ne diyecek
kadertugrul7 Busracft 39+3teyiz son 3 gün bakalım inşallah 40i geçmez ada çayına dayandik iyice bekliyoruz
sahra_085 kadertugrul7 Ben de kontrolümde doktora adaçayı içebilir miyim dedim ama izin vermedi🤔 1 bardağa bile, bir şeyler söyledi ama anlamadım da 😅 neden acaba, benim gibi olan var mı? 🤔
Tugceinciuak 35 olacam ama benim cocuk resmen cikmak icin yol ariyor gibi 😂 o kadar cok bastırıyor ki kasiklarima rahmime bazen anlik bagiriyorum agridan 3 hafta daha disimizi sıkmamiz lazim 😂
mylifeAslan Busracft hayır vajinamda dolgunluk hissediyorum ve kaşıntı bir de bayağı asagı indi 38 haftalığız.Çarşamba’ya doğumum var doktoruma yarın söyleyeceğim bi sorun olur mu diye 1 2 haftadadır böyle
mylifeAslan Busracft ama doktorum 37 haftalıkken demişti zaten doğuma hazır diye demek ki buymuş demek istediği