sevaldqn1 Tugbacds Sürekli tekrarlıyor serum takılıp eski halime dönüyorum bir bakmışım 2 gün sonra gene ayni şuan antibiyotik kullanıyorum
asyasemin Bende 10 gün çektim bugün biraz daha iyiyim. Ne yaptıysam geçmedi. Kefir, yoğurt, soda iç mutlaka. Belki seninki daha erken kesilir. Bide haşlanmış patates yedim iki gün o biraz toparladı galiba. Çok geçmiş olsun
Tugbacds asyasemin teşekkür ederim yiyorum canım tavuk haşladım akşam yemeğine de yağsız pilavla yedim yoğurtla
sevaldqn1 Tugbacds 29 ama 16. Haftada 2 kutu yazılıp kullandığımı bilirim yoğun enfeksiyon geçirdim her antibiyotik verilmiyor hamilelikte belli ilaçlar var ve ben sürekli aynı antibiyotiği kullanıyorum:) sakıncası olsa doktorlar yazmazdı diye düşünüyorum
Tugbacds sevaldqn1 illaki öyledir şaşırdım sadece bu hamilelik perişan etti gerçekten bağışıklık falan hepsi çöktü sağsalim şu evlatlarımızı bi kucağımıza alsakta rahatlasak valla
Asl-stc Tugbacds salgın var bende çektim çok su iç susuz kalmasın vücudun ben hemen serum taktırdım serumlar kesti ishalimi
Tugbacds Asl-stc geçmiş olsun bana da probiyotik baya iyi geldi tek tablet yetti gibi bakalım takipteyim🥰
pinkpanter72 Tugbacds pazar günü aynı şikayetle acile gittim 2 serum taktılar çok iyi geldi aynı gün geçti sıvı kaybım var diye keşke 3 gün beklemeseydin ishal önemli benim kusmada vardı
Senayan Canım yaklaşık 15 gündür ishalim doktora gittiğimde kanıma gaitaya ve ultrasonla baktılar hiçbirşey göremediler herşey iyi dediler malesef muz patates herşeyi yiyorum ama asla geçmiyor ben de 14+1 im
Tugbacds Senayan Allah Allaah reflor kullandınmı bana çok iyi geldi 1 tane attım kesti probiyotikmiş doktoruna sor istersen bana dahiliye verdi ben kadın doğum doktoruma da sordum sakıncası yok dediler kullandım
Emine2101 Tugbacds demir ilacından kaynaklıdır muhtemelen bende demir ilacı ve magnezyum yan etki yaptı şuamda kullanamıyorum onları ıshal kusma bulantı çok etkiledi doktora görünmende fayda var ben gittim ve serum takıldı rahatladım bıraz sonra ılacları kullanamadım
Tugbacds Emine2101 geçti benim canım daha demir ilacına başlamadık 20. Haftadan sonra vericek onu magnezyumu kestim valla şimdilik ama yakında başlarım tekrar
smsnsvr_momy Bende ishalden yatmıştım 2 gün serum falan takmışlardı hiç bir şey fayda etmedi sonra hastaneden çıkmak istedim eve gelince hazır ayran içtim o kadar iyi geldi ki serumun kesemediğini hazır ayran kesti dene istersen