Aybarssmom_ bende 23+4üm tahmini doğum tarihim 7 ocak. Ben çoğu şeyini aldım. 5 tane 0-3 ay zıbın aldım. 10lu hastane çıkışı aldım. 1 tane 5li hastane çıkışı aldım. 10 tane 3-6 ay zıbın ve tulum aldım. 10 tane alt pijama aldım. 6-9 yaza geleceği için ince müslin kumaş tulum aldım bi kaç tane ve diğer kumaş modelli şort tulum ve zıbın tarzı aldım gene. Ama ileri dönemlerden ne kadar aldım bilmiyorum düzenleyenedim. Bebek arabası, anne yanı beşiği, yatak, alez, 2 tanenevresim takımı aldım anne yanı beşiği yatağı için. 2 battaniye ben aldım 2 tane de annem yapıcak toplam 4 battaniye birde 10lu hastane çıkışı içinden çıkıcak yeter zaten. 3 tane müslin örtü aldım. Banyo seti, reflü yatağı, emzik , 2 tane chicco biberon aldım ( set olarak özellikle tercih etmedim), tarak, törpü, anne bebek çantası, 1-2 numara sleppy bebek bezi aldım her 2 numaradan 2şer tane. Odasını da tamamladık. Çoğu şeyi bitti ateş ölçer, bakım yağları şampuan ve kendime lohusa takımı almadım. Onları da bu ay halledip artık odasını düzenlemeye başlıcam yıka ütüle yapıp sonra da hastane çantası yapmayı planlıyorum.