Ebrumns Esra_annee bizde bu gün 11+1 riz haftaya kontrolümüz var inşallah öğrenebiliriz çok merak ediyoruz bizde 😍
Esra_annee Ebrumns benim de 20’sinde kontrolüm ama ben 20.haftaya kadar öğrenmek istemiyorum çok aşırı da merak etsem de 😍
Ebrumns Esra_annee canım ya inşallah sağlıklı sağ salim kavuşuruz yavrularımıza gerisi hiç önemli değil tabi insanda merak etmiyor değil ❤️❤️
Faeb_37 Benimde 12. Haftada %70 erkek ama 16. Haftayi bekle net olsun dedi bakalım heyecanla bekliyorum 16. Haftayı bu gün tam 13 haftalık olduk 3 hafta geçmez artık 😕
Sirrlfehva Esra_annee ben 16. haftaya kadar heyecanla bekledim lakin ki göstermedi şımarık :D 21 haftalık olduk hala bilmiyoruz cinsiyeti
Melekylcn Esra_annee 15 haftaligm dun ogrendm cinsiyetini oglum olacak hayrlisi ile birde 3 yasnda kizim war cok sukur rabbime 🤗🤗 rabbm sizinde gönlünüze gore wersn insallah kisa zmnda öğrenirsnz ❤🤲
Esra_annee Melekylcn aminnnn inşaAllah 🙏🏻 Hepimizin bebeğini sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Cansn Yarın bende taramaya gideceğim 12 haftalık olduk 😇 çok merak ediyorum cinsiyeti 😍 doktorum inatçı 16 dan önce söylemem dedi. Arada başka doktora gitsem mi diye düşünüyorum 😂
Esra_annee Cansn aynıyız bizde 12+1 günlüğüz haftaya perşembe kontrolümüz var bakalım bizim doktor söyleyecek mi benimki de garantici biraz bende kararsızım 20.haftayı beklesem mi bilemiyorum insan çok merak ediyor ya 😍
Cansn Esra_annee doktor tarama için gittiğimde söyledi cinsiyeti ama burada o kadar çok değişen oldu diye yazan var ki korkumdan kimseye söyleyemedim 🙈 gerçi gittiğim doktor perinatolog onların söylediğinde değişme olmazmış ama bekleyeceğim çevreme söylemek için.
Melikeumut Kızlar merhaba benimde nasipse 27 haziran doğum 😍 ilk bebeğimiz ve biz dün 2li testi yaprirken bebeğinizin cinsiyetini öğrendik çok şükür rabbim bir kız nasip etti bize dr çok kesin bi şekilde kız dedi 😍❤
Esra_annee Melikeumut aaaa benim de 27 haziran nasip olursa 😍 ne kadarlıksınız siz bizim de perşembe randevu bakalım öğrenebilecek miyiz 😍
Bade1100 Melikeumut benimde 25 haziran doğum bende salı günü 2 tarama için gideceğim inşallah söyler doktor.