• isimler
  • Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim

FtMs anlamını söyleyerek ikna edebilirsiniz ☺️ Anlamı Güçlü kuvvetli akllı demekmiş kızlarımız öyle olur inşallah 😍
  • FtMs bunu yanıtladı.
  • FtMs bunu beğendi.
    Benimde kızım olack hala ismine karar veremedik 🥰ben Eylül istiyorum eşimde Açelya istiyor sizce hangisi dha hoş 🌺😍
      Zühre olmasını isterim kızım olursa🙏🏻
      Merve-33 eşim çok ısrar ediyor babaannesinin ismi olduğu için ☺️ Yanına bi isim daha istiyorum ama ne yakışır ki yanına
      Kızım olsa Venüs Çağla olacaktı ama erkek🙈

(Burada bazı çok bilmişler Venüs ismini söylediğimde hadsizce yorum yapmıştı beğenmeyen fikrini kendine saklasın. Benim için anlamı varki koyarım diyorum beğenmeyen gitsin --nur -naz bilmem ne gibi cılkı çıkan ekler koysun 🤫)
      Gulsumkeremsuat ben zaten anlami o oldugu icin koymuyorum bu ismi , yurt disinda yasiyorum her ismi de koyamam zaten . Bu kulaga hos geliyo ve zorluk cekmeyecegi bi isim. Sagolun
      Husna da guzel isim. Genelde cok da guzel oluyorlar.
      Marygur aynen ben de öyle. Düşün düşün Alya koyduk sonunda. Herseyini de yaptırdık. Ama hala içime sinmiş degil😁
      Merve-33 esilaaa😊 keske hamile olsamda bnde kizim olursa bunu koymak istiyorum nasip olursa
      Merve-33 Allahın izniyle benim kızım Asmin olcak38 haftalik bekliyoz sayılı günler 😍😘
      • [silindi]

Seren İkra ❤️