• isimler
  • Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim

Marygur tarikat adını bade koymuşsa bu ismi lekelemez ki .Özelde kadın Doğum doktorum kapalı gayet bilgili bir kadın kızının adı bade bana o koy dedi .Allah askıyla demek dedi tasavvuf edebiyatında şarap demek biliyorum ama önemli olan senin neye inandığın ben Allah askıyla demek diye koyuyorum isterse başka dilde dışkı demek olsun .Bade ismindeki kızlar da naif ve ince oluyorlar öyle düşünme bak sen hiç .Eşim de Elif istedi iki kişiden birinin adı Elif zaten yeni Lina,Asel,Mina böyle isimler de ilgimi çekmiyor bir de öğretmenim cocuklarda düşünsene ilkokulda sınıfta 10 tane Asel olacak 🤦🏼‍♀️
    Sedahoca o yeni trend isimleri hiç sevemiyorum bende. Bade ben ilk göz ağrımdı. Ama eşim mümkün değil yanaşmıyo nasıl bi çevre gazına geldiyse.
    Merve-33 Ben ikra veya mina istiyordum kizimin adini ama elif olacak insallah💓
    MomNalbant hiçbir cennet kapısında bekleyen meleğin adı Elisa digil malesf ben çok araştırıdm eminim %100 bu isim anlamı o digil böyle yalnış anlamlarla insanları yanıltıyor lar çok bilgili hocalara da sordum emin olun bu digil ama genede siz bilirsiniz ben sadece uyardım iyi geceler
      Marygur Feyza olabılır mesela anlamıda çok güzel bak istersen canım netten bende 20haftalığım feyZa olucak bizimde kısmetse
      Eftelya olacak eğer kızım olursa manasıda deniz kızı demek 😙💕