• isimler
  • Sizden de Kız ismi alıyım güzellerim

Zuhales aa benim kızçemin adı olucak inşallah babası kendi ismine uyuyo diye😂❤
Beren Nisa olucak inşallah ☺️ Sonunda karar verdim şükürler olsun gerçekten işin en zor kısımlarından biriymiş 🙈 Anlamlarıda uyumlu dilede uyumlu geliyor fikir olsun sizede çok kararsızsanız anlamlara dikkat edin ben öyle yaptım 🐣
    Sedahoca bade, eşimle flört dönemimizden beri kızımız olursa adı bade olacak diye hayalini kurduğumuz bir isimdi. Aşk demek şarap kadehi demek. Evet böyle anlamları vardı. Şimdi hamileyim kızım olucak ama eşim asla bade koyamayız diye diretti o diretince bende sebebini sordum google bi arama yaptırdı bana ve berbat bişiyle karşılaştık inanamadım. Bi tarikatla ilgili iğrenç bi olay diyim. Buna rağmen kime sorsan bilmez bunu akla ilk gelen şey aşk ve şarap kadehi olur dedim ama yok kabul ettiremedim meğer bi kaç arkadaşıyla paylaşmış bu ismi onlar yapma etme demiş😞Şuan isimsisiz asla bulamıyorum yeni bi isim
      Marygur tarikat adını bade koymuşsa bu ismi lekelemez ki .Özelde kadın Doğum doktorum kapalı gayet bilgili bir kadın kızının adı bade bana o koy dedi .Allah askıyla demek dedi tasavvuf edebiyatında şarap demek biliyorum ama önemli olan senin neye inandığın ben Allah askıyla demek diye koyuyorum isterse başka dilde dışkı demek olsun .Bade ismindeki kızlar da naif ve ince oluyorlar öyle düşünme bak sen hiç .Eşim de Elif istedi iki kişiden birinin adı Elif zaten yeni Lina,Asel,Mina böyle isimler de ilgimi çekmiyor bir de öğretmenim cocuklarda düşünsene ilkokulda sınıfta 10 tane Asel olacak 🤦🏼‍♀️
        Sedahoca o yeni trend isimleri hiç sevemiyorum bende. Bade ben ilk göz ağrımdı. Ama eşim mümkün değil yanaşmıyo nasıl bi çevre gazına geldiyse.