bskts26 Srny77 benim sata göre 5 aralık ama bebişim önden gittiği için 25 kasımda olabilir dedi doktorum 🫠
Minikayak24 25 kasım ama makat duruyor benek dönmezse sezeryan sezeryandada erken alıyolar kasık ortası inşallah hayırlısıyla alalım kıcağımıza yavaştan ağırlaşmaya başldım
Betustrkmn Minikayak24 bizde 30+5 olduk bugün kontrole gitmiştin ters duruyor dedi doktorum ama daha dönme ihtimali var tabi. Dönermi dönmezmi diye düşünüp duruyorum normalmi yoksa sezaryen mi yapacağım bu düşünceler sardı beni bu aralar.
Ilkannelik41 Kasım 22 görünüyor bizimde 30+1iz ama hala uzunlamasına yatıyor kizçem inşallah döner bakalım 🥰 çok hızlı geçti sanki
23082021_ Bende ya kasım ortası ya da sonu bakalım hayırlısıyla kucağımıza almak nasip olsun inşallah 💖🤲🏻🥹
Mine-1 bskts26 Aa bizim de öyle 40 hafta tam 5 aralığa denk geliyor dedi istersen bi önceki hafta yani kasımın son haftası alırız demiştiii 🥺🥺😍🥰🥰
BirVeraAnnesi35 Srny77 29+1 iz kısmetse 17 Kasım eşiminde doğumgününde sezaryen planlıyoruz tabi inşallah aksilik çıkmazsa 🥰