Kusbebek Bugün kahverengi lekelenmem oldu 5 haftalık hamileyim belim de öğrendiğimden beri ağrı var zaten düşük riskinden korkuyorum açıkçası acilde de çok ilgilenmediler ilk kez başıma geldi böyle seyleri yaşayanlar var mı
Efnan-77 Kusbebek bende 5 haftalıpım kahverengi lekelenme oldu acilden gittim sezeryan dikişime yakın durmuş aşsğıda duruyo çok ama kahverengi leke sıkıntı değil normal o dedi
Aysnr11 Kusbebek Bende de olmuştu 2 gün sürdü doktorum progestan hem hap hem iğne verdi çok şükür kalmadı 2 günde bitti yerleşme kanaması olabilir
Aysnr11 Kusbebek Bu sürede bol istirahat et ayaklarının altına yastık koy yükselt öyle uzan dikkat et inşallah geçer 💐
sekerinannesi_ Kusbebek Benim de ilk haftalarda oldu. 8.haftada bile kanla karışık kahverengi leke ve adet sancısı gibi ağrım vardı. Progestan fitil verdi bir de iğne yaptılar. Sıkıntı olmaz inşallah doktora gidip bu tedbirleri alın:)
Demet-Eser Bendee 11haftalik gebeyim iki gun ust uste kahverengi leke gekdi acile gittim progestan verdi adet sancisi gibi bel agrim vardi birde bu gun aldim ilaci insllh birsey olmaz kimsenin evkadina
Zeyna01 Kusbebek Kanama her türü düşük tehdidi demektir acile yada en yakın zamanda DOKTORUNUZA kadın doğum başvurun yerleşme kanaması diyenler bilemezler bunu kanama görmeden miktarı bilmeden progesteron içmeniz gerekiyor acildeki ilaç adı neydi ?
Kusbebek Zeyna01 duphaston diye bı ilaç verdi progestanın bı değişik versiyonu dedi şimdi onu yuttum bakalım vajinal muayene de doktor kanama görünmüyor dedi
sekerinannesi_ Kusbebek Ağızdan alınınca yan etkisi çok fazla diyorlar ama inşallah sizde olmaz. Olursa da doktorunuza sorup fitil olarak devam edersiniz🌸