Havva-Saribas Bende girmesini isterim ama devlette doğum yapacağım için sokmazlar vede eşim gireceğinide sanmıyorum
sipsibel Rbytkn yaa gerçekten ne güzel düşünüyorlar ☺️ ben zaten YouTube da videolar izliyorum doğum ile ilgili ve yurt dışındaki videolarda hep babalar da var
sipsibel Minikperi yaa onu kimse istemez zaten 😅 ama işte hastane düzenini buna göre kursalar daha iyi olur en azından insanlara tercih hakkı sunulur eş isterse girer istemezse girmez
Minikperi sipsibel yeni hastaneler öyle diyorlar. Ben Hacettepe üniversite hastanesinde doğum yaptım orası baya eski 😅
sipsibel Cekilmezbirkiz yaa ben zaten sancı çekerken kesin olsun istiyorum 😊 doğuma da duruma göre karar veririz ama devlet hastanesinde sancı için yanınıza gelemiyormuş almıyorlar yani o kötü . O yüzden şu an özelde doğum planlıyorum
sipsibel Arassimo benim eşim de girerim diyor da bilmiyorum ilk doğum olacağı için ikimizde tecrübesisiz başımıza gelecekleri bilmiyoruz 😅
Arassimo sipsibel yaninda bir destek olur bide epidural oldugu icin uyanik oluyorsun yaninda en azindan tanidik bir sima guzel olur. Ben ilk dogumumda esim yoktu ama ameliyat ortami guzeldi sohbet muhabbettik bide benim sezaryenden sonra kirik ameliyatim vardi 3 saatten fazla surmustu baya muzik bile acmislardi😊
Defocuk sipsibel ilkinde normal doğum yaptım ve hep yanimdaydı , ikincidede nasipse yine yanında olucak
cnmannenm Ben devlette yaptım doğumu . eşimi aldılar hep yanımdaydı ama normal doğum gerçekleşmedi zorunlu sezeryan oldum ama yan oda da kadin vardı onunda eşi yanındaydı son açılmaya kadar yanındaydı son dk çıkmasını istiyorlar . Karaman devlet hastanesiydi
Degerss Bende sezeryan oldum ve eşim girdi hatta eşim istemedi ama doktorumuz bu anı kaçırmamasını söyledi bebeğinizin ilk anına birlikte şahit olmak çok güzel bir duygu asla pişman olmadık 😊