Yazmelegi_ Zehraanuurrr 18 le yattık 1 gün sonra çıktık ben hem emzirme hem mama verdim 3 günde atlattık
Yazmelegi_ Zehraanuurrr hemşire 1.5 2 saate bir emzir dedi oyle yaptım benim bide sütüm tam yetmiyordu
Zehraanuurrr Yazmelegi_ benim sütümde yeterli ama 9 günlük olduk hala geçmedi sarılık hastanede 3 gün mavi ışıkta aldık ama. Gün geçtikçe geçer mi sizce emdikçe
Yazmelegi_ Zehraanuurrr geçer tabi siz sürekli emzirin hatta her saat te olsa belli süre vermeye çalışın
Zehraanuurrr Yazmelegi_ doktorlar sağolsun çok korkutuyorlar ya. Gecede sürekli her saat emzirmeye çalışıyorum gündüzde aynı şekilde. Geçsin diye bekliyorum bakalım ben çok tedirgin oluyorum geçmezse diye ama sarılık kalacak bişey değildir yani
Yazmelegi_ Zehraanuurrr hayir kalıcı değil tabi beni bile başta çok korkuttular ama içini ferah tut sen bebeğini de güzelce emzir
Z_e_y_a_gul Zehraanuurrr benim bebeğim de sarılık olmuştu Bizim 2 haftaya geçti değerimiz 15′ti en son 5.9′a indi bol bol emzirin geceleri alarm kurup her bir buçuk saatte kalkıyor emziriyordum
Ozoooo Zehraanuurrr 10 çok yüksek değil canım emzirdikçe atar ışık aşımını bilmiyorum ama ben sadece beslenmeyle 10 günde 11 olmuştu mesela 12 den 1 aya tamamen atıyor
Iscn Zehraanuurrr evet şuan gözlerınde var hafif tenide sarı o kdr bol bol emzirin kısa sürede atlatcakrır