Iscn Zehraanuurrr 6 günlük hafiften var belli ama düzenli beslerseniz iyi beslendiğinden emin olursanız 10 gunde fln toparlıyor sütünüzun yettıgınden emın olun
Gldekpnci Zehraanuurrr değer 19 çıkmıştı 1 gün hastane de kaldı mavı ışık aldı 12 ile taburcu oldu sonra yavaş yavaş hafta hafta kontrollerinde düştü
Yazmelegi_ Zehraanuurrr 18 le yattık 1 gün sonra çıktık ben hem emzirme hem mama verdim 3 günde atlattık
Bircandeniz Zehraanuurrr bize vermişlerdi 24 saat kaldı bol bol emzir başka yapacak bir şey yok. Bebeğin tam anlamıyla sarılığı atması bir ayı buluyor zaten korkma ya
Iscn Zehraanuurrr 6. Gun bu gun değer baktırmadık ama var biraz belli gözlerinden iyi oldugu için götürmedm
Zehraanuurrr Ozoooo bize mavi ışık verdiler 3 gün faln ama geçmedi hala bende sürekli emzirmeye çalışıyorum şu an
Zehraanuurrr Ozoooo bizim 10 çıktı verdiler ama düşmedi. Çünkü oraya koyduğumuz için çok huysuz oluyodu emmiyodu
Ozoooo Zehraanuurrr 10 çok yüksek değil canım emzirdikçe atar ışık aşımını bilmiyorum ama ben sadece beslenmeyle 10 günde 11 olmuştu mesela 12 den 1 aya tamamen atıyor
Churcill Sarılık riski tam olarak ne zaman geçiyo acaba? Bugün 13 günlük oldu bebeğim de doktor artık gece emzirmek için uyandırmana gerek yok 3 4 saat uyuyabilir dedi sizler nasıl yapıyosunuz
Churcill Zehraanuurrr taburcu olduğumuzda 4 tü daha sonra 12 çıktı 5. Gününde falandı o zaman. Şimdi 13 günlük oldu bi daha baktırmadık doktor gerek yok artık geçmiş sarılığı dedi
Iscn Zehraanuurrr evet şuan gözlerınde var hafif tenide sarı o kdr bol bol emzirin kısa sürede atlatcakrır