elifmirayy xxR4bia yok hayır iki kat artması sağlıklıymış benim 2.9 artmış doktor bu artışın iyi olmadığını söyledi
xxR4bia elifmirayy 1 günde 2 kat artması lazım, 2 günde 4 kat oluyor işte 174×2=348 348×2=696 Arada iki gün varsa böyle, bir gün varsa bilemem
Melys Elfdml tekrar kan verin bakın yada gidin baktırın kese gözüküyor olabilir 1500ü gectiyse gözüküyor genelde
myangelson elifmirayy benim neredeyse 4 katına yakın yükselmişti doktor süper bir artış çok iyi tekrar kan vermene gerek yok 1 hafta sonra kese görmeye gel demişti 🤷🏻♀️ gittim kese görmüştük 5+2 de . sen içini ferah tut Allah’ın izniyle kötü birşey olmaz. Ve doktorlar genelde en az %66 veya en az 2 kat artış ister ne kadar saçma bı yorum yapmış 2 katın üstünde olmasının iyi olmadığını söylemesi saçma olmuş.
elifmirayy myangelson iki günde mi dört katı olmuştu Umarım dediğiniz gibi olur çok teşekkür ederim 🤍
myangelson elifmirayy evet tam 2 günde aynı yerde ve aynı saatte vermiştim doktor çok beğenmişti sonucu. Hatta çevremde arkadaşlarım ay çok artmış dış gebelik bu yok mol gebelik falan bir sürü şey diyip moralimi bozmuslardi 1 hafta boyunca geçmek bilmemisti doktora gidince içim rahatlamıştı 🥰
elifmirayy myangelson bugun bende tekrardan gidicem inşallah banada güzel şeyler derler teşekkür ederim 🥰
minikmucizeemaak elifmirayy 1 Nisan da 12.58 3 Nisan da 79.41 çıkmıştı betam, 2 katından çok çok yüksekti. Doktorumu aramıştım hemen, ilk zamanlar yüksek artış normal, betan çok iyi demişti. Şimdi 27+2 yiz 🥹🤲🏻
elifmirayy Melys evet canım gittim dün 963 çıktı yükselişi düzelmiş dedi iki gün yarında keseyi görmeye gidicem inşallah 🥰🫶
Melys elifmirayy 518 cıktı demiştiniz en son aradan kac gün sora 963 cıktı ? Cok sevindim sizin adınıza 😊
Caglaaats elifmirayy doktorun ikiz olabilir diye yorumlasa anlarım da yükselmesi riskli diye bir şeyi hiç duymadım hemşire olmama rağmen canım