Gldn1905 sng06 ben Liv Hospital var diye biliyorum Talha bey ama fiyat olarak bilmiyorum kaçıncı haftadasınız?
Zanaaa sng06 aynı hastaneye gidiyoruz daha bugün detaylıya gittim Ali Özgür Ersoy’a gittim ncr ye çok yakın Yasem iş merkezinin içinde 2000 lira nakit çalışıyorlar çok güzel baktı
sng06 Zanaaa canım peki ncr de gittiğin doktor kim takip edildiğin,o doktor mu söyledi ali özgür hocaya gitmeni yoksa biz mi gidip randevu alıyoruz
Zanaaa sng06 Emel peri doktorum yoo Antep de iki doktor var dedi diğeri de Tuncay bey diye biri ayrı randevu aldık gün içinde hemen gittik ben Ali Özgür beyi tercih ettim
MF0127 sng06 hayır ama hiç konuşmadan baktı sadece 10 dk sürdü ve doktoruma yönlendirdi. Bugün ikinci bebeğim için başka bir kliniğe gittim bir saat her şeyini tek tek gösterdi ilgilendi.
MF0127 Esra4606 Ali Özgür Ersoy a gittim memnun kaldım tüm kontroller bittikten sonra bebeğimin yüzünü görmek için çok uğraştı hatta bana kalk beş dk hareket et diye zaman verdi ama minnoş gostermemekte ısrar etti buna rağmen uzun uzun denedi 😊