Cigdm Arasmom_ MorKelebek54 1prensesannesi__ e_blue_sky_a Eslem2112 myangelson Bugün özel doktora gittim ulturasonla baktı artislar kötü değil dedi kese çok küçük gördü
Cigdm Eslem2112 aynen canım doktor dedi okadar çarp çıkar böl topla diye matematiğe gerek yok durmayacaksa durmaz endişelenmeyin dedi
Cigdm e_blue_sky_a sağol canım alıyorum doktorda yazdı aspirinde yazdı 😁 çok sevindim doktor dedi okadar çarp çıkar topla yapma dedi 😁😁
myangelson Cigdm dış gebelik olduğu nereden çıktı canım zaten seni böyle düşündüren nedir yani yorumlarda yazdım sana kaç kere normal diye boşu boşuna strese giriyorsun 🤷🏻♀️😅
e_blue_sky_a Cigdm evet aynen gerek yok 2kez kafi idi ama olsun yapmışsın Bi kere, hayırlısı güzel Bi gebelik olsun inşallah
MorKelebek54 Cigdm ayhhh hayirlis olsun kuzum cok sevindim adina ya demek ki daha minik bi arkadas ondan cok kucuk ki o yuzden degerin dusuktu bosuna korkmus oldun iste
Cigdm MorKelebek54 onu anlamadim pek haftaya tekrar gel dedi dikkat et dinlen dedi ağır kaldırma falan dedi öyle
MorKelebek54 Cigdm anladim kuzum kuzum dikkat et kendine cok hizli hareket etme yediklerine de dikkat et haftada bir balik ye kuzum