Merve101 Elif06 aah ah bir haftadır sancılarım var açılma 1-2 santimde ilerlemiyor 😣😫😫 39+2 olduk 🤷🏽♀️
cinderella Elif06 40+4 de Doğum yaptım bir gün öncesine kadar ne açıklık ne sancı ne de bebek kanaldaydı birden oldu hepsi sabır lazım biraz 😁
deletedmom334 Elif06 hayırlı haberlerini Doğum hikayeni bekliyoruz ozaman okudukça heyecanlanıyorum darısı başımıza 🙏
Merve_nurkacar Ben de 38+4 tabi senin yanında konuşmamak lazım daha bi haftam var şikayet etmek icin 🙈 ama post görmüştüm kız 39+6 ya kadar hic bşsey çekmemiş ne nişan ne sancı ne su bi gece uyurken sancı girmiş 2 saat içinde doğurmuş yani bi anda da olabilir hic takma kafana ❤️
Gmsbahar Merve_nurkacar bende 39.6 ama tik yok ne gelen var ne giden bi doguramadim ins bende bian once dogururum hergun dogurma umidine giriyorum ama doguramiyorum
SerpilIsaErden Elif06 İNŞALLAH RABBİM in izniyle bizde evlatlarımızı kucağımıza alalım Benin’de 39 hafta bende bekliyorum 😊👶🏻
Ntlz Elif06 39+6 bende beklemedeyim korkular kalp carpintilari duygusal travma aldi basini gidiyo cildirmak uzereyim 😥😥
Elif06 DtYdiclk hayırlısıyla gelsin belki bişey olur allah korusun neler görüp duyuyorum ama yapmıyorum yapma boşver gelecek günü belli onun ne kadar sabırsız olsakta