• Doğum
  • Özel hastanede sezeryan doğum sonrası

Kubrakarahan valla odaya getirdiler üstüme pijamami hemşire giydirdi hasta bezi takti bir kaç saat sonra gelip hasta bezini çıkardı giyinip lavaboya gidebilirsin dedi yürüttü kendim gidip tuvalette üstümü giydim sonra eşim geldi elimden tuttu yattim

Kubrakarahan hasta bakicilar yapıyor ztn hemen altını giydirmiyolar ilk önce sonra sondayi çıkaracaklar ztn altını giydiriyolar yuruycen zmn

Kubrakarahan yok canım normal pijamami giydim ilk gün
Ertesi gün oldu fotoğraf cekimimiz. Ertesi gün giydim fotoğraflık pijamami

Kubrakarahan annem ve eşim yardımcı oldular bana.Yapamazlarsa hemsireler yardımcı oluyor

Ben gecelik giycem direk😆 sonra 3tk pijama koydum onlari giyerim surekli degisirim

Kubrakarahan Hayır çünkü henüz uyuşukluk geçmemiş oluyor. 4 saat sonra sızlamalar başlamıştı ama onda da gelip hemşire ağrı kesici yapıyor. Ağrı kesicinin etkisi geçtikçe çağırdım hemşireyi . Kusura bakmayın geç cevap verdim :)

Kubrakarahan hemşireyle hasta bakıcı yardımcı oldu elbise mi kendim giydim sadece

Kubrakarahan hasta bakıcı giydiriyor. Alt pijama iç çamaşırı yada depend bide ilk olduğumda sargı bezi konulmuştu sonra lohusa pedi koymuştum