Kızkar ameliyat oldunuz odanıza çıktınız üzerinizi kim giydiriyor ped di pijamaydı?
Özel hastanede sezeryan doğum sonrası
Kubrakarahan benim annem yanımdaydı o giydirdi beni
Kubrakarahan hemşireler giydirmişti beni. Depend külodu bile giydirdiler. Fazla fazla yardımcı olmuslardı
fatmaaasennn çok canınız yandımı giyinirken
Kubrakarahan hemsireler giydirdi hasta bezime kadar onlar yerlestirdi.
Kubrakarahan benim annem de yanımdaydı ama hemşire sadece annemden dependi pijamayı teslim aldı dikişlere dikkat etmemiz gerek diye kendi giydirdi 🫠
summersu yaa peki ilk giydiğiniz pijama nasıl dı beyaz sık lohusa takımlarındanmı ?
Feyzabeyoglu yaa peki ilk fotoğraf çekilmek için giyilen pijamayımı giydiniz normal birşeymi
Kubrakarahan valla odaya getirdiler üstüme pijamami hemşire giydirdi hasta bezi takti bir kaç saat sonra gelip hasta bezini çıkardı giyinip lavaboya gidebilirsin dedi yürüttü kendim gidip tuvalette üstümü giydim sonra eşim geldi elimden tuttu yattim
Kubrakarahan hasta bakicilar yapıyor ztn hemen altını giydirmiyolar ilk önce sonra sondayi çıkaracaklar ztn altını giydiriyolar yuruycen zmn
Kubrakarahan yok canım normal pijamami giydim ilk gün
Ertesi gün oldu fotoğraf cekimimiz. Ertesi gün giydim fotoğraflık pijamami
Kubrakarahan Hemşire giydirmişti ayağa kalkmadan önce.
- Düzenlendi
Kubrakarahan annem ve eşim yardımcı oldular bana.Yapamazlarsa hemsireler yardımcı oluyor
Feyzabeyoglu peki ilk pijamanızı elbise mi tercih ettiniz alt üst takımmı rahat edebildinizmi
Kubrakarahan ben kasım sonu yapmıştım doğumu. Pijama tercih ettim rahattım sorun yasamadım
Ben gecelik giycem direk😆 sonra 3tk pijama koydum onlari giyerim surekli degisirim
Kubrakarahan hemşireler giydiriyor
Kubrakarahan Hayır çünkü henüz uyuşukluk geçmemiş oluyor. 4 saat sonra sızlamalar başlamıştı ama onda da gelip hemşire ağrı kesici yapıyor. Ağrı kesicinin etkisi geçtikçe çağırdım hemşireyi . Kusura bakmayın geç cevap verdim :)
Kubrakarahan hemşireyle hasta bakıcı yardımcı oldu elbise mi kendim giydim sadece
Kubrakarahan hasta bakıcı giydiriyor. Alt pijama iç çamaşırı yada depend bide ilk olduğumda sargı bezi konulmuştu sonra lohusa pedi koymuştum