-Ozlem58- Merhabalar arkadaşlar ,Sivas Cüdeki çağlar bey dışında hangi doktoru öneriyorsunuz ? Gidip memnun kalan var mı ? Hangi doktoru öneriyorsunuz çağlar bey dışında ? Ve kime randevu almalıyım ? Yardımcı olur munuz ?♥️
Hrdl -Ozlem58- savaş Karakuş medicanadan oraya geçti diye duydum ona gidebilirsin canım çok iyi bir doktor
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- begüm kurt öneririm. Ona gidiyorum. Bem memnunum Rendavu almak için ayın son günü alıyor. Yada bir önceki gün deneyin. Rendavu alırken hızlı olmak gerekiyırda🙈
minik_kurabiyeee -Ozlem58- ben irem küçük yıldıza takipliyim çok memnunum muayene ücretleri de 396 tl olmuş
Sonayalin -Ozlem58- o hastanede dogum yapmstm kasap gibi goruyrm orayi mecbur kalmadikca gtmyrm oraya
-Ozlem58- Hrdl online randevu da gozukmuyor adı hocam sadece erkek olarak çağlar bey var , başka var mı bildiginiz ;)
Hrdl -Ozlem58- nazan yurtcu var ruhnaz diye bi doktor var Begüm kurt var doktor çok ama orda randevu bulmak çok zor
-Ozlem58- Hrdl Nazan hoca online randevu sisteminde adı var , işte memnun kalınan olsun istiyorum ki muane vs çok pahalı oyuzden gidenlere soruyorum hocam .;)
-Ozlem58- BirazbundanBirazondan1 tamam hocam bakacağım, ilgili değil mi bir de muane ücreti nekadar ?
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- ilgili bir doktor. Yanında eşinizde girebiliyor. Aklınızdaki soruları sorabiliyorsunuz. Yeni fiyat artışı oldu 400 tl
-Ozlem58- BirazbundanBirazondan1 her gitmemizde 400tl değil mi hocam ve sezeryan ve normal doğum ayrı değil mi doğum fiyatı ♥️
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- Her ay 400tl 10 gün içinde giderseniz ücreti ödenmiyor. Normal doğum 17 bin sezeryan 4bin lira. Yok canım öyle şey olmaz derseniz ne yazık ki doğru yanlış anladık diye tekrar tekrar soruldu🙈
BirazbundanBirazondan1 minik_kurabiyeee evet ilk eşim sordu yanlış anladın dedik inanmadık. Geçen hafta pazartesi kontrolum vardı. Yanımda annem vardı. İkimizde ayrı ayrı sorduk. 17bin normal doğum.
minik_kurabiyeee BirazbundanBirazondan1 ayyy ne kadar pahalanmis yaaa medicanadan bir farkı yok yani😂😂😂
BirazbundanBirazondan1 minik_kurabiyeee yanlış bilmiyorsam medicana 15 bin. Üniversite resmen sezeryan yap diyor.
-Ozlem58- minik_kurabiyeee aynen çok pahalı Medicana eğer aynı ise oraya gitmek mantıklı değil mi ? Bir de univeristeye sürekli taksi ile gidilse bayağı fazla olur ;)
Gamzezeynep1 Merhaba hanımlar acaba detaylı ultrasyon için onerebile eginiz doktor var mı ve fiyatlar ne kadar şuan 19+5 im randovuyu şuan mı almam gerekiyor Malatya’da bulamadım ailem Sivas’ta diye Sivas’ta doktor arayışı içindeyim yardımcı olursanız çok sevinirim
BirazbundanBirazondan1 Gamzezeynep1 üniversitesi de ben detaylı ultrasonu 17 haftalıkken doktor al demesiyle 23 haftaya zor buldum randevuyu üniversite çok yoğun. Ailenizden biri üniversiteye gidip araştırsın yine Medicana nasıl süreç işliyor bilmiyorum. Arayıp fiyat alıp sorun nasıl bakılıyor diye