-Ozlem58- minik_kurabiyeee aynen çok pahalı Medicana eğer aynı ise oraya gitmek mantıklı değil mi ? Bir de univeristeye sürekli taksi ile gidilse bayağı fazla olur ;)
minik_kurabiyeee -Ozlem58- aynen Medicanayla aynılarsa oraya gitmek daha mantıklı tabikide her şey aşırı pahalandi her seferinde baya pahalı olur yani Allah’tan ki arabamız var o konuda rahatım
minik_kurabiyeee -Ozlem58- evet gerçekten onun zorluğunu çok iyi bilirim ilk gebeliğimde arabamız yoktu aşırı kötüydü sancilaniyordum otobüs bekleyemezsin 45 dk da gidiyor taksi numuneye 200 istiyor bunda da duyunca mecbur iyi kötü aldık darısı size inşallah 🥰🥰🥰
Nur_1108 -Ozlem58- gecen ay 6 700 normal doğum 2700 felan da sezeryan fiyatı aldm özel oda 165tl desiler muayne ücreti de 264 tl ama ne yazıkkı biranda 17 bin oldu doğum ücreti bende çağlar beyi çok duydum bunay ilk defa kontrole gidicem yeni sıra bulabildim 28 haftalığım
BirazbundanBirazondan1 Nur_1108 özel oda fiyatına zam yok diye hatırlıyorum. Geçen pazartesi yeni zamlanmıştı. Fiyatı yanlış anladık diye tekrar tekrar sorduk
-Ozlem58- Nur_1108 memnun kalırsanız yazın olur mu ;) ben randevu bulamadım ki 30eylule kadar dolmuş bile çağlar bey :(
BirazbundanBirazondan1 Gamzezeynep1 üniversitesi de ben detaylı ultrasonu 17 haftalıkken doktor al demesiyle 23 haftaya zor buldum randevuyu üniversite çok yoğun. Ailenizden biri üniversiteye gidip araştırsın yine Medicana nasıl süreç işliyor bilmiyorum. Arayıp fiyat alıp sorun nasıl bakılıyor diye
Nur_1108 -Ozlem58- bende geçen ay gece tesadüfen buldum randevuyu arkadaşım ayın ortası ve ay sonu dedi bende 28i ve 29u kontrol ettim hergün randevular haftalık oluşturulmaktadır diyor onu sürekli ilerleterek günlere
BirazbundanBirazondan1 -Ozlem58- çağlar bey e 1 kere gittim. Tam 5 dakika muhane etti. Eşimi içeri almamıştı. Soru sordukça cevaplar veriyor. Ameliyatı iyimiş.
nghnyrlky Medicanada doğum sigortası yaptırırsanız 9 muayene ve doğum 14.600 tl ye geliyor ben yaptırdım çokta memnunum sultan hocaya takipliyim şuan belki sigortanın fiyatı artmış olabilir ben 3 ay önce yaptırdım