Ozge_29 Oznur_1625 Bende 34 haftalık hamileyim benimde bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş ama suyu vs iyi dedi doktorum bu ara daha da dikkat ediyorum bakalım bir faydası olacak mı hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar da minik olsunlar doğduklarında büyürler artık🥰
Oznur_1625 Ozge_29 amiin inşallah ya sanırım beni biraz doktorum korkuttu iyi bakamamşsın gelişim geriliği deyince şoka girdim zaten erken doğum problemi flan deyincede iyce kendimi strese soktum
WiseMom Oznur_1625 inşallah sadece yemenize bağlıdır o zaman diye umuyorum, detaylıda da damar çentiklenmesi çıkmadıysa iyi
Gizemnnurr Oznur_1625 malesef benimde 2 hafta geriden geliyormuş kilosu dooplerde bir problem yok ama sürekli süt et peynir gibi besinler tüket dedi
Oznur_1625 Gizemnnurr inşallah sende bende beslenmemize dikkat edelim umarım bebeklerimiz haftasına uyumlu olurlar diyelim
Yenibirannee Oznur_1625 valla benim gebelik sekerim yok ilk gebeligimde de nesquikli sut tuketmistim bunda da onu içtim bana yariyor nedense 😬😊🥰
Yenibirannee Mucizemibekliyorum_ evet tozunu kullaniyorum. Yani 30. Haftamda 1 hafta geriden geliyodu kilosu 33. Haftamda 2300 olmuştu. Ilk bebegimde de 3 kilo dogar demisti doktorum icmeye basladim 3500 doğdu
Ireeeeem Bgm_i kırmızı et mucizevi olabilir gerçekten. Yoğun olarak protein tüketince gerçekten coşuyorlar. Et tavuk balık yoğurt peynir bir de tahin avokado gibi sağlıklı yağlar.
Feyzanr41 Oznur_1625 nırmalde benımde bır hafta gerıdeydı 32. haftada 2 hafta gerı oldu gelısım gerılıgı olmadıgı surece kılo gerılıgı onemlı degılmıs haftasını tamamlamasını beklıcekmısız yanı dogumu ılerı tarıhe ılerlıyoms korkulcak bı durum yokmus
busra-2410 Benimde bebeğim 10 gün geriden geliyormuş beslenmeme dikkat etmeye başladım hergün yumurta,süt,muz,kaşar ve arada kefir tüketiyorum. Cumartesi kontrolümüz var inşallah kilo almış olur 😢
Oznur_1625 busra-2410 lütfen bizede bilgi verirmisiniz kilo alıp almadığına dair çünkü aynı şeyleri bende tüketiyorum belki bnada umut ışığı olur
busra-2410 Oznur_1625 Tabiki birde kabak çekirdeği, kavrulmamis fındık yiyorum burdaki arkadaşlardan görmüştüm bende bunları
busra-2410 Oznur_1625 Bugün randevumuza gittik bizim kız 1900 küsür olmuş yediklerim yaramış çok şükür doktor gelişimi güzel şu an yediğin şeylere devam et dedi :)
hulyaca Oznur_1625 2 hamileliğimde de yaşadım. Şimdi 3.ye hamileyim yine aynı sorun var. Belli bi haftadan sonra bebekte kilo almada yavaşlama oluyor. Kızlarım 3130 ve 2740 gr doğdu. Şimdi de oğlum minyonmuş. Bakalım pazartesi randevum var ne gibi bi değişim var göreceğiz 🫠