BusenurOzkan- Kbrnrmrt çok iyi yapmışsın aslında biraz beklemek en iyisi ama ilk gebeliğim heyecanlanıyorum 🥰❤️
Semanurkavak26 5.5 haftada bebekle keseyi gördü 8. Haftada kalp atışlarını dinledik bir ay sonra gel dedi Ekim de gidicem bakalım ❤️ sağlıkla duyarsınız inşallah
urderya BusenurOzkan- canım aynısı bendede oldu 10 gün boyunca hep stres içinde kaldım acaba boş yada dış gbelikmi neden görünmedi diye ama on gün sonra gittiğimde kalp atışları dinledim çokda heyacanlıydı 😍 skntya girme norml bu
nazazra24 BusenurOzkan- 4+5te gördük keseyi henüz susam kadarmış kalp atışlarını alamadı doktor çok küçük kalbi atmıyor henüz dedi sonraki haftalarda gidicem inşallah 😍🌸
Meralll002 BusenurOzkan- ben 6+3 de keseyi ve kalp atışını duydum. Benimde ilk gebelik . Bence rahat olun . Ben rahat olmaya çalışıyorum ki öylede oluyorum . Annede ne varsa bebeğe geçermiş duygusu ♥️♥️♥️
aleynauyar Kbrnrmrt nasıl beklediniz ben hiç bekleyemedim 3 haftalıkken öğrendim 4+4 de doktora gittim minnacık kese gördüm
Kbrnrmrt aleynauyar Asıl gidince daha zor kese için ayrı bebek için ayrı kalp atışı için ayrı 😊 zaten çok küçük olduğu için merak etmiyorum. 1 ay sonrada cinsiyet için tamamdır😊
Adensmom8 BusenurOzkan- 5+2 de kese göründe 8+3 de kalp atışını duyduk korkma Allahın izniyle sağ sağlim kucağına alırsın 🥰
Hatice-Beer Merhabalar bende bugün hastaneye gittim gebeyim fakat doktor bana kaç haftalık olduğunu söylemedi daha cok küçük 2 hafta sonra gelin dedi sizce normal mi ilk gebeliğim ve beta tahlili tek aldı.
Gizem-34 BusenurOzkan- 6+3 te kalp atışı ve kese bebek gördüm endişe etmeyin inşallah rabbim sağlıkla kucağımıza versin biraz sabırla bekleyin derim korkmayın
58disiaslan Merhaba. Ben 5. haftada yaptırdığım kan tahlili ile hamileliği öğrendim. 7. haftada hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk.
Toprakksx1 BusenurOzkan- 4 kese 7 kalp atışı ve bebek şuan tam 15+6 olduk bile 🥰 korkma eminim kalp atışını duyunca için hiç beklemediğin kadar rahat edicek bütün endişeni unutacaksın 🥰❤
Kbrnrmrt aleynauyar Ama ben ilk bebekte de böyleydim ultrasona 4 5 kez girdim en fazla. Doğum yaklaşınca sıklaştı gitmeler