niloya94 Ben hamileliğimi öğrendiğim an 5 hafta 6 günde keseyi gördüm.Kalp atışını 9. haftada dinletti bebeğe zarar gelmesin diye
Petekcee EdaninBebegi evet bizde de öyle oldu korkma 8. Hafta da çok net duyulur Allah sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin sen işini ferah tut
merwengin EdaninBebegi Biz de 5+4 te keseyi gördük bayramdan dolayı 1 hafta snra gitmiştik 6h 2 ya da 3 günlük dedi kalp atışını gördük ama sesi derinden geliyordu belki 1 hafta geç döllenme olabilir dedi çünkü normalde o gün sata göre 7 h 1 günlük olması gerekiyordu daha sonraki muayenemizde adte haftasıyla uyumlu çıktı her fğn haşlanmış yumurta ve 1 bardak toz nesquık içmiştim
EdaninBebegi merwengin inşallah bendede düzelir yavaş atıyor dedi derinden felan geliyor demedi ama anlamadım ben de. Beslenmeme dikkat ediyorum elimden geldiğince 🙏
merwengin EdaninBebegi ben sesini hiç anlamadım sadece ekranda minik bir şey yanıp sönüyordu öyle diyim geç döllenme diye bir şey hiç duymamıştım çok korkmuştum muayeneden geldikten snra baya kötü oldum fln araştırınca öğrendim ve dikkat ettim
Dilara-23- BusenurOzkan- benim geç döllenme olmuş sata göre 9. Haftada gördüm fakat ultrasona göre 6+6 da kalp atışını duyduk
Iamayse BusenurOzkan- 4+3 te keseyi gördük 6+4 te bebeği görmek için gittik fakat yoktu boş gebelik ya da geç döllenme olabilir dedi 8+2 de bebeği gördük geç döllenme olmuş muhtemelen seninde öyledir
Fatimanur BusenurOzkan- ben keseyi ve bebeği 6+4 ken görmüştüm ama kalbini dinlettirmedi atış olduğunu söylemişti doktorum pazartesi günü 10+3 ken gideceğim tekrar inşallah herşeyi yolundadır
Kbrnrmrt BusenurOzkan- Bugün 9+5 ye ilk kez gittim Keseyi, bebeği, kalp atışı hepsini gördüm duydum 😊
BusenurOzkan- Kbrnrmrt çok iyi yapmışsın aslında biraz beklemek en iyisi ama ilk gebeliğim heyecanlanıyorum 🥰❤️
aleynauyar Kbrnrmrt nasıl beklediniz ben hiç bekleyemedim 3 haftalıkken öğrendim 4+4 de doktora gittim minnacık kese gördüm
iremsarier BusenurOzkan- ben keseyi 5+1 de gördüm yank kesesi de gözüktü şimdi 7 gün sonra çağırdı 5 günüm kaldı kalp atışını duymak için sabırsızlıkla bekliyorum 🥺🤍